Foto bij 075

iiieeep nathan bacon poooo!! :D
yeah yeah whatever isn't thos boy a cutie or what ?! :D (H)

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • Chasing1D

    Oké hier komt mijn fantastische, originele (Hhaa nOt) idee...
    Dus ze gaat naar daar, naar het park..
    Ze verteld aan Nathan alles over de post-it en het armbandje of kettingkje (of weeet ik véél wat ze had gekregen van Liam, ben te lui om terug te gaan lezen) , en hij is zo boos, dat hij haar in het water gooit, ze moet helemaal naar de andere kant zwemmen, want Nathan zou haar er terug in smijten, wanneer ze daar uit het water komt, moet ze doorweekt naar huis, Liam vraagt wat er is, ze verteld alles, Liam wilt alles aan de politie aangeven, maar Hannah wilt dat niet, omdat ze nog altijd diep in haar hart om Nathan geeft, Als ze 's nachts bij Liam in de kamer zit, horen ze opeens geluid, en ze gaan naar beneden, waar Nathan staat, met een mes in zijn handen klaar om hen te vermoorden, hij wil net een stap naar hun doen, maar dan komt haar vader thuis. hij wilt zijn dochter beschermen, en raakt zelf gewond, Nathan, wilt Ons Cutie koppeltje iets aandoen, wanneer Winnie The Pooh opeens binnen komt gewandeld om hen te helpen, en Nathan opsluit in een grote-honingpot! Daarna leven ze lang en gelukkig, en wonen ze in het grootste kasteel ter wereld, trouwen ze, en hebben nog véééle eenhoorns...Hahaaa! Owkeey, raaar idee, lang idee :S maar misschien zit er toch iets bruikbaar in :P Allesiens snel verder! Heb zin om die kudo-knop nog eens een knufffel te geven! (H)

    1 decennium geleden
  • love2kim

    Als ze naar het park gaat en verteld over de post it dat nathan boos word en haar ontvoerd en haar gaat mishandelen en dat Liam haar gaat helpen ofso? Xxx

    1 decennium geleden
  • AnkePayne

    Ze mag Liam noooooooit meer verlate..

    1 decennium geleden
  • Cliffayne

    Ja trouwen! :p hahhaha kweet et eigelijk niet!:o

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen