Foto bij Hoofdstuk 16

Hier is de lijst van de tributen de blauwe zijn gestorven onder het bloedbad en de paarse zijn ook op die dag gestorven maar niet in het bloed bad de andere waar niks rond staat hebben de eerste dag overleefd en spelen nog.

Ik verschoot wat Peeta zei dat hij een oogje op Katniss heeft hij heeft dat nooit verteld ik vind het echt erg voor hem ik begon tranen in mijn ogen te krijgen .
De volgende ochtend werd ik wakker over 2 uur begint de spelen , ik hoop dat Katniss en Peeta niet met het bloedbad omkomen zijn dan is de spelen rap gedaan voor ons .
Ik kwam onder Prim zat aan tafel en Mevr Everdeen kwam met een mok melk Percy zat ook aan tafel in zijn slaap kleren ik keek verbaasd Percy aan .
" Percy wou bij jou blijven om te verkomen dat je iets overkwam " zei Mevr Everdeen
Oooh hij is zo lief ik hou echt veel van hem en ik gaf Percy een knuffel en kus en hij mij nog 1 zo lief dat hij mij wilt beschermen .
Ik nam naast Percy plaats aan tafel na het eten hiep ik Mevr Everdeen met de afwas ze had het ook moeilijk dat over een uur de spelen begonnen , na het af wassen kleden ik me om ik deed mijn District kleren aan en deed twee vlechten in mijn haar.
Toen ik onder was probeerde ik voor te stelen hoe Katniss haar zou voelen nu en dat ze er klaar voor is het was nog 10 minuten en we zetten de tv aan met de zender van het Capitool Prim kwam naast me zitten en ging tegen mij liggen en aan de andere kant van mij zat Percy ik ging tegen hem aan liggen.
Toen kwam Ceasar op tv en zei dat de laatste minuten waren aan gebroken en toen kwamen de tributen naar boven uit hun kokers Katniss stond naast Foxface en het meisje uit 6 toen werd de laatste 60 seconden afgeteld ik zuchten heel hard en ik keek Percy, Prim en Mevr Everdeen aan er ging en kanonschot en de tributen vertrokken .
De eerste doden vielen in het bloedbad door de sterke jongen van District 2 Cato hij had een zwaard de beroeps waren dus het jongen en meisje van 1 en 2 zoals ik dacht.
Ik was hopeloos naar Peeta en Katniss aan het zoeken Peeta liep zo hard als hij kon het bos in heel verstandig .
Katniss zat in het bloedbad en ze pakten een rug zag ze viel er werd een mes naar haar gegooid , het was Clove het meisje uit 2 DAM! die kan ook al zou goed met messen om zo eng die lijkt echt op mij.
Toen liep Katniss richting bos ik puften van opluchting , er waren 12 doden gevallen bij het bloedbad .
" Wel ze hebben alle bij het bloedbad overleefd " zei ik opgelucht
s' Avonds was er niet veel veranderd in de verte zag ik een vuur dat is niet slim en al gauw waren de beroeps daar en vermoorde het meisje uit 8 ik verschoot Peeta zat er bij waarom zou hij dat doen ?
Het Capitool teken verscheen in de hemel eerst het volkslied van het Capitool en toen vielen de 13 gevallen tributen .
"Ik ga maar eens slapen nu gaan toch alle tributen slapen " zei ik
Percy bleef weer slapen hij sliep bij mij en Prim in bed.


De gevallen Tributen
Meisje District 3 door Cato ( District 2)
Meisje District 4 Jongen District 4 door Glimmer en Cato ( District 1 en 2)
Jongen District 5 door Clove
Meisje District 6 Jongen District 6 door Clove en Marvel ( District 2 en 1
Meisje District 7 Jongen District 7 door Glimmer en Tresh ( District 1 en 11)
Meisje District 8 Jongen District 8 door Glimmer en Clove ( District 1 en 2)
Meisje District 9 Jongen District 9 door Cato en Tresh ( District 2 en 11 )
Jongen District 10 door Clove ( District 2)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen