Foto bij 062.

Liam is een beetje een kluns in dit hoofdstukje..
Oepsssss.
Thans voor jullie lieve reacties weer! (:

Liam POV
Zachtjes lach ik om Niall die net recht voor de camera van de stoel viel. De reacties stromen meteen binnen en via mijn telefoon ga ik naar tumblr toe waar niet veel later al de eerste gif’s van Niall verschijnen. “oke, oke. Genoeg gelachen om arme Niall” zeg ik lachend en ik haal met mijn hand zijn haren door de war. “volgende vraag!” met mijn ogen probeer ik de honderden reacties die binnen komen te lezen, het gaat alleen zo snel dat ik er bijna geen een helemaal kan lezen. “ah, iemand vraagt zich af wat die muziek op de achtergrond is?” roep ik blij als ik eindelijk een vraag heb ontcijferd. Meteen heb ik er spijt van, ik heb geen idee hoe die man heet en hoe moeten we gaan uitleggen waarom we een Nederlandse artiest op hebben staan. “Dat is een Nederlandse artiest, Marco nogiets” antwoord Niall enthousiast. De Nederlandse fans gaan helemaal uit hun dak “ohja, dat was het! Marco Borsato” roept Niall als zijn achternaam honderd keer voorbij komt. Snel probeer ik een andere vraag te lezen om zo te voorkomen dat ze nog meer vragen gaan stellen. Mijn ogen zijn ondertussen wel getraind om over de standaard reacties te lezen dus ik probeer alleen de iets originelere reacties te vinden. Mijn ogen worden groot als ik juist die reacties lees. “shit” fluister ik zo zacht dat ik zelfs niet weet of Niall het gehoord heeft.

“OHMYGOD! ISA IS WITH YOU!!! I KNEW IT”
“How is Isa? Please tell her that we all miss her over here”
“ISA IS AT YOUR HOUSE!!!”
“ISA ISA ISA ISA ISA ISA ISA ISA ISA!“
“Ah, the bitch that is stealing our boys finally has a name”
“So it’s true? That lost Dutch girl is with you guys?”
”PLEASE TELL ISA TO COME BACK ON TWITTER AND YOUTUBE I MISS HER!!!!!!!!!”
“So I guess we finally found Isa”
“You better take good care off that girl! I bet she’s still having a hard time”
“Are you collaborating with her? Is she writing songs for you guys?”
“How did you find her? Half of the people in the netherlands are searching for her since the press found out she left”
“SO EXCITED FOR YOU COLLABORATION I JUST KNOW IT’S GONNA BE AWESOME!!!”
“I knew the paparazzi was right, but she never shows her face”

De reacties blijven binnen stromen en ze gaan bijna allemaal over Isa. Op mijn telefoon ga ik terug naar tumblr waar ik meteen berichtjes zie verschijnen over Isa. Leuke berichtjes, maar ook minder leuke berichtjes. Snell sms ik alle drie de jongens “Call me, don’t ask any questions”. Ongeduldig kijk ik naar mijn scherm tot ik ‘Louis’ op mijn scherm zie verschijnen. Opgelucht haal ik adem en neem ik op “Yes Louis?” vraag ik terwijl ik opneem. Niall zit nog steeds stil voor de computer de reacties te lezen. “ik mag geen vragen stellen maar ik doe het toch. Waarom moest ik je bellen?” vraagt hij verbaasd. “wat? Heeft het management je gebeld? Waarom?” vraag ik zogenaamd verbaasd. Het zou te veel opvallen als we nu in een keer de chat zouden stoppen. Niall kijkt me vragend aan maar ik wuif het weg en doe alsof ik heel erg geïnteresseerd naar Louis luister. “wat? Het management heeft mij helemaal niet gebeld. Waarom zouden ze mij bellen? Ze bellen jou toch altijd?” Het is duidelijk dat Louis er helemaal niets van snapt. “Oke, ik begrijp het.” Zeg ik hard genoeg zodat de mensen op de twitcam het kunnen horen. “Oke, we sluiten hier af en dan zien we jou en Zayn over twee minuten op jou kamer” roep ik en fluister er nog zachtjes achter aan dat ze niets moeten laten merken aan Isa en Harry voor ik ophang. Niall kijkt me vragend aan als ik weer voor de laptop ga zitten. “Sorry guys, Niall en ik moeten gaan. We zijn een meeting met het management vergeten dus daar moeten we nu naartoe!” Niall lijkt het eindelijk te begrijpen “shoot, die meeting!” roept hij hysterisch “DOEEEIIIII” schreeuwt hij en klikt snel het scherm weg.

Samen lopen we naar de kamer van Louis waar we meteen worden aangevallen door Louis en Zayn. “Wat was dat nou weer voor een gesprek en waarom moesten wij hier naartoe komen?” Niall en ik kijken elkaar even twijfelend aan voordat ik begin te praten. “check je twitter” is het enige dat ik zeg. Beide jongens schudden hun hoofd en halen geïrriteerd hun telefoon tevoorschijn. Niall staat zenuachtig naast me van zijn ene op zijn andere voet te springen. “verdomme” fluistert Zayn die als eerste door heeft wat er aan de hand is. Louis staat alleen ongelovig naar zijn scherm en zegt niks. “we hebben een probleem” fluistert hij na een paar minuten. Alle vier weten we hoe bang Isa hier voor was, dat ze herkend werd en dat de pers dan weer achter haar aan zou komen. Nu ze bijna voor honderd procent zeker weten dat isa bij ons is zal dat ook gaan gebeuren. “Ik ben bang dat we advies moeten gaan vragen aan het management” mompel ik wat ongemakkelijk. Normaal weten we wel hoe we dingen kunnen oplossen, meestal gebeurt dit simpelweg door gewoon niks te doen en er niet op te reageren. Maar we weten allemaal dat we dat deze keer niet kunnen doen. Normaal heeft het met ons te maken maar nu gaat het over iemand anders, het gaat over Isa en we weten allemaal wat ze heeft meegemaakt.

Reageer (6)

  • 050699

    Trouwens, voor iedereen die dit leest. Het is heel erg fijn om je muziek te lezen terwijl er Ed Sheeran op de achtergrond speelt, vooral de rustige nummers zijn/waren heel fijn als het niet goed ging met Isa. Geeft nog meer gevoel bij het verhaal.

    And again much love babe.

    1 decennium geleden
  • 050699

    Ik ben ongeveer 3 uur geleden begonnen met het lezen van je verhaal. Nu ben ik hier bij het laatste hoofdstuk en ik zit al vanaf het begin tot nu met tranen in mijn ogen. Je schrijft echt prachtig, je verdient zoveel meer reacties en abo's en kudo's. Van mij krijg je ze nu allemaal. Je schrijft zo realistisch, het is net alsof ik in een andere wereld wordt gezogen en ik wil niks liever dan er nooit meer uit komen en alleen maar verder te lezen. Helaas, dit is voor nu het laatste hoofdstuk wat ik zeer deprimerend vind, maar ook wel goed voor me want het is ondertussen al 3 over 12 and I really need to get some sleep.
    Ik hoop dat je snel weer een nieuw hoofdstukje updated, want ik moet nu weten hoe Isa hierop gaat reageren.

    Much love babe.

    1 decennium geleden
  • Puellae

    Omg snel verder!
    Hoe gaat Isa hier op reageren, omg, omg
    Snel verder!
    X

    1 decennium geleden
  • nialldream

    Awwwh!!
    Snelverder xx

    1 decennium geleden
  • Debussy

    Mooi geschreven, erg onverwacht!!

    Please ga snel verder!(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen