Foto bij hoofdstuk 14

Toen ik en Percy's lippen van de mijne gingen keek we elkaar weer aan we glimlachten alle bij naar elkaar en toen kuste ik hem terug en Percy 's hand ging om mijn heup ik voelde me echt goed ik heb gewoon met Percy gekust!
" Shit het is 5 min voor 12 ik moet gaan werken" zei Percy "Ik ook ik moet om 12 in de bakkerij staan" zei ik
Samen liepen wij hand in hand door de straten we waren mij de bakkerij toen lieten wij elkaar los " Ik zie je straks liefje " zei Percy ik begon te blozen hij noemde me gewoon liefje " Ik zie je thuis schat " zei ik en Percy gaf mij nog een afscheidskus en ik liep blozend de bakkerij binnen.
" Madeline wat doe jij hier ? " vroeg Mevr Mellark
" werken ?" zei ik
" Oh Madeline heb ik niet gezegd dat je niet moest werken onder de honger spelen ? dan kan je naar Katniss en Peeta kijken hoe ze het doen " zei Mevr Mellark
" Nee heb je niet gezegd " zei ik
" Oh sorry weetje vanavond krijgen de tributen punten op hun prestaties rond 19 uur maar je mag me vandaag wel helpen tot 16 uur " zei Mevr Mellark
" Bedankt " zei ik
Ik werkte tot 16 uur en toen liep ik terug naar huis ik verheugde me al op dat ik Pecry weer ga zien.
Ik kwam binnen mama en Pecry waren druk met een klant Percy kwam naar mij toe gelopen en gaf mij een kus en ik zag een man op tafel liggen zijn been was aan het bloede heel erg ik trok een vies gezicht " Het is niet zo erg dat het lijkt alleez ik moet werken liefje" zei Percy en gaf mij een kus die had Mevr Everdeen gezien en keek lachend aan en ik liep naar boven om mij om te kleden en deed gewoon mijn district kleren aan en twee vlechten in mijn haar.
Percy bleef eten en hij bleef ook kijken naar de punten telling van de tributen het was zo ver en Percy pakten mijn hand weer vast.
Eerst was Marvel van District 1 hij had een 9 waarschijnlijk beroeps samen met het meisje van 1 en de 2 van 2.
Toen Glimmer district 1 ook een 9
Toen een sterk gebouwde jongen Cato hij had een 10 dat is normaal het hoogste.
Toen Clove van district 2 ook een 10 " Lieve hemel mady die lijkt echt als twee druppels water op dat meisje de zelfde gezicht uitdrukkingen zelfde ook " zei Percy
Ik keek goed ze leek echt veel op mij " ja inderdaad" zei Prim
Even later een meisje uit 5 die leek echt op een vos die had maar een 5 zoals de meeste van tributen
Toen dat meisje van 11 rue heeft een 7 de jongen van haar district had een 10
Toen kwam Peeta hij had een 8 ik was heel blij daarmee ik keek heel blij naar Percy toen Katniss het werd even stil ze had een 11!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen