Foto bij hoofdstuk 13

mijn jurk voor (afspraakje) met Percy

Ik werd wakker ik voelde me zo goed gisteren heeft Percy mij een kus geven op mijn wang zo maar uit het niets ik wandel echt op wolken.
Ik ging aan tafel zitten ik en nam een broodje Prim zat ook al aan tafel ik ging een glas melk halen onder tussen zong ik een beetje.
" Mady zo vrolijk ?" Vroeg Mevr Everdeen
" Ze heeft een date met Percy" lachte Prim
" Is niet waar Prim het is gewoon we gaan iets doen samen meer niet beter leren kennen enz" lachte ik
" Dat is dus een date" lachte Prim naar mij
" Haha Mady zorg wel dat mijn nieuwe werknemer op tijd is " lachte Mevr Everdeen
We begonnen alle drie te lachen tot we werden verstoord door gebonk op de deur dat is Percy ik begon echt te stresse.
" Zie ik er goed uit ?" Vroeg ik aan Prim
" Je ziet er geweldig uit " zei Mevr Everdeen
Ik heb namelijk een bloemetjes jurk aan met een schuine vlecht dat uitmond in een dot zo mooi idee van Mevr Everdeen.
Ik liep naar de deur Percy zag er geweldig mooi uit .
" Je ziet er mooi uit Mady " zei Percy blozend
" Ik wou juist het zelfde zeggen " zei ik lachend
" euhm Mady ik denk dat we niet naar het bos kunnen met zo een mooie kleren dat is niet dat ik niet naar het bos wil maar ik wil je iets laten zien als je het niet erg vind ?" zei Percy
" haha ja je hebt gelijk en we kunnen nog eens een andere dag naar het bos gaan het is ook zo warm" zei ik " Ja eh ? daarom wil ik je iets laten zijn het is iets voor tegen de warmte.
Ik keek hem nieuwsgierig aan en hij lachte naar mij " kom laten we vertrekken" zei Percy
Hij pakten mijn hand en ik liep achter hem aan we liepen naar een groot weiland vol bloemen " zo mooi die bloemen" zei ik 'ja inderdaad ze zijn schitterend" zei Percy
Toen liepen we in een deel van het bos even verder was een groot meer en toen stopte we " We zijn er " zei Percy ineens.
Het is hier zo mooi ik keek met grote ogen rond mij heen " mooi eh ? ik kom hier altijd als alles mij even te veel wordt en dan kom ik tot rust" zei Percy " en vandaag voor verfrising " lachte hij en keek me aan.
Oh jee ik weet wat hij van plan is hij wil me in het meer gooien en snel kwam hij achter mij aan en pakten mij op we begonnen alle bij heel hard te lachen en plots daar ging ik het meer in.
" Ik pak je nog wel " riep ik naar Percy
Maar opeens komt hij ook in het meer gesprongen vlak naast mij en kreeg een vlaag water over mij heen ik wachten tot Percy boven kwam en deed ik water in zijn gezicht met mijn handen en hij deed dat ook bij mij we hadden echt veel plezier tot we het moe waren en gingen in het mooie weiland liggen vol bloemen.
" Haha ik denk dat mama niet echt blij gaat zijn dat ik mijn mooiste kleren heb vuil gemaakt " lachte Percy " Ik denk Mevr Everdeen ook niet ik heb die jurk van haar gekregen" lachten ik
Percy plukten een mooie bloem en deed hem in mijn haar toen keek hij recht in mijn ogen opeens kwam hij dichter bij en pakten mijn hand vast en kuste mij.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen