***Jamie's pov ***

"Bedankt voor de babbel en de steun die je me gaf. Het doet goed te weten dat ik bij je terecht kan." bedankt Jack me als we terug bij mijn huis zijn. "Graag gedaan, als er nog eens iets is dan moet je zeker langskomen." antwoord ik oprecht.
"Je gaat me toch niet vergeten hè?" vraag ik na een korte stilte. "Hoe kom je daarbij? Natuurlijk vergeet ik je niet." antwoordt hij verbaasd. "Als je een vriendin hebt zal ik je niet meer zoveel zien. Ik zou het spijtig vinden moesten we elkaar daardoor minder zien." biecht ik eerlijk op. "Oh, maar dat is nog niet voor nu. De dag dat ik een vriendin hebt ligt nog ver voor ons, heel ver." lacht hij.
"Oh, shit! Hoe laat is het?" vraagt hij plots geschrokken. "Half 4, waarom?" vraag ik verwonderd. "Omdat ik binnenren kwartier eeninterview heb. Nog eens bedankt en tot gauw." antwoordt hij terwijl hij al wegloopt. Nog vol verbazing kijkik hem na. Er komt nog eens een dag dat hij zijn hoofd vergeet. Plots zie ik hoe hij stopt en terug naar me loopt. "Sorry, ik vergat nog wat." glimlacht hij en geeft me een kus op mijn wang. Zo snel als hij bij mij stond is hij alweer verdwenen. "Jamie? Wat sta je daar nu zo te staren in het niets met je hand op je wang?" Geschrokken draai ik me naar mijn moeder. "Hoe bedoel je?" Snel laat ik mijn hand zakken als ik merk dat het inderdaad op mijn wang rust.

"Ilona! Zodra je deze boodschap gehoord hebt moet je me dringend bellen!" spreek ik in op de voicemail wanneer mijn poging om haar te overvallen met een verhaal over Jack niet geslaagd is. Waarom maakt Jack het me zo moeilijk? Voor ik hem leerde kennen had ik geen problemen om mijn hoofd bij mijn werk te houden, nu het helemaal anders. Het is toch niet normaal als je een patiënt voor je hebt, dat je dan gaat denken... dat je je vragen gaat stellen zoals 'waarom zie jij niet dat ik het moeilijk heb met het overlijden van mijn vader? Jack ziet dat wel'. Het is toch niet normaal dat ik gemakkelijk een uur minder lang werk per dag sinds Jack? Het is toch niet normaal dat ik als een idioot met mijn hand op mijn wang sta te staren?
Laat me je één ding zeggen: when you ever meet Jack and you get to know him, you'll be crazy about him!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen