Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • nightqueen

    ik kan niet zo lang doorgaan als Crazycatlady maar ik kan je wel zeggen dat ik je verhaal echt super vind :')

    1 decennium geleden
  • JaysBird

    Ahhhh nee Zayn! Ga weg, ga weg, ga weg! Ksssstt! haha
    Maar super bedankt voor je antwoorden! Dat verhaal over Nathan is ook 1 van mijn favoriten!
    Btw Crazycatlady, damn wat kun jij een onzin ratelen haha! Maar, wel erg leuk zo'n lange reactie.
    Je moet snel verder gaan hoor! <3

    1 decennium geleden
  • crazycatlady

    dankje voel me al een stuk beter(: en ik ga proberen mijn record "lange reactie" te breken al heb ik geen idee op hoeveel woorden die staat:P maar ik ga hem breken alleen al om het geweldige stukje en dat ik vraag vier echt geweldig vind al zou ik jay en nathan omruilen haha:D een siva story lijkt me ook wel leuk jammer dat ik geen fanfic schrijf anders had ik het wel gedaan maar ik zou dan eerst eentje van jay doen:Doke ik heb het dus net gecheckt in word en de langste is zo te zien 224 woorden daar kom ik wel overheen(: zayn wtf hoe kun je baby nath pijn doen!:O ik bedoel(niet lullig) hij is zo'n iel ventje die breek je zo in tweeën en hoezo ligt ze ineens op nath? echt goed stukje mijn goede hoop is helaas vervlogen, het waren de boys niet die een grap uit wilde halen nee hoor het is badboy zayn weer): oke hoe ik hoop dat het afloopt(ik laat mijn complete gestoorde fantasie op de vrije loopxD) oke zayn neemt haar mee maar nathan belt Jay die met zijn lieve schattige Neytiri het spoor gaan volgen van zayn en mary de andere boys volgen jay naar een verlaten pakhuis waar mary onder een spotlight zit vast gebonden op een stoel Nathan wil naar mary toe rennen maar word tegen gehouden door siva omdat hij het niet vertrouwd. Zayn komt te voor schijn uit de shaduw gevolgd door de rest van 1D ze zien er smerig uit en hebben de TW boys onderschot. ze waarschuwen dat ze niet dichterbij moeten komen of ander schieten ze hun neer. Ineens horen ze een heleboel kabaal en stormen er duizenden TW fans naar binnen en schakelen ze samen met de TW boys de 1D boys uit en redden ze mary. ze zijn allemaal zo blij dat ze een concert te plekken geven, dan ziet jay mij tussen het publiek staan en haalt me er tussen uit en zegt dat ik zijn ware liefde bent...zo zou het moeten gaan volgens mij maar ik weet wel heel zeker dat dat niet gaat gebeuren maar het blijft een mooie fantasie toch?xD die verhaal van nathan is echt leuk een van mijn favoriete TW fanfic maar ik vind deze toch net iets beter(: oke mijn vraag voor vandaag: als je een grap bij een van de jongens mocht uithalen wie zou je doen? en wat zou je doen? de andere jongens helpen mee trouwens(:
    oke ik zit dus wat dingetjes te lezen en toen las ik dit: "Do you know about the interview that the boys was ask why they are better than 1D and they said they were not but when 1D were asked why they are better than TW they said they were" ik heb echt zoiets wuuuhhhaaat?:O TW is so much better than 1D, ik vind ze wel goed hoor maar ze zijn voor mijn gevoel overkilled, ik ben ze gewoon een beetje zat denk ik maar wat ze zeggen vind ik dus echt niet kunnen): oke ik sluit het af met iets grappigs( i think it'ss funnyxD) justin bieber vond siva te stil dus sloeg hij hem in zijn linkerbal don't know if it's true but i think it's hilariousxD oke ik heb het gechekt en het zijn ongeveer 550 woorden een lange met veel onzin maar wil nog een paar dingen zeggen i love this story i really really really do(: je schrijft echt geweldig en als ik een lange lijst met berichten heb dan zoek ik altijd eerst de jouwe want die vind ik het leukst om te lezen love it<3 oke nu stop ik echt bye xx:D

    1 decennium geleden
  • stydia

    snel verderr (:

    1 decennium geleden
  • Stangster

    Wow ik zou vraag 4 helemaal hetzelfde hebben beantwoord ^^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen