*** Jamie's pov ***

"Jamie? Er staat iemand aan de deur?" hoor ik na zacht geklop op de deur van mijn slaapkamerdeur. "Wie is het?" vraag ik nieuwsgierig. "Misschien moet je zelf maar eens gaan kijken." raadt mama me aan. "Oké dan." reageer ik emotieloos. Wie moet ik in godsnaam verwachten? Ik heb geen vrienden in de buurt, Ilona komt nog lang niet langs en Jack verwacht ik al helemaal niet. De rest van All Time Low weet me niet wonen en zelfs als ze dattoch zouden weten dan komen ze toch niet want ik heb ze nog niet ontmoet... wel behalve Alex dan.
Langzaam open ik de deur en zie daar Jack verschijnen. "Jack? Wat doe jij hier?" vraag ik verwonderd. "Met je praten? We hebben elkaar al een tijdje niet meer gezien of gehoord..." begint hij. "Zullen we even wandelen?" Fronsend overweeg ik of ik zou moeten meegaan of niet. De uitdrukking op zijn gezicht maakt me een beetje ongerust. "Oké dan." besluit ik en loop samen met hem de straat uit.
"Jack, wat scheelt er? Je maakt me bang." besluit ik maar te vragen als er na twee straten nog steeds geen geluid uit hem komt. "Ik...euhm... Je... Je had gelijk, Charlotte is een stuck up bitch. Ze staat me voor te liegen en persoonlijk vind ik dat je niet mag of kan liegen in een relatie." begint hij. "Ze vertelde me nooit hoe jullie elkaar kenden en ik deed of mijn neus bloedde. Ik heb haar gisteren gevraagd hoe jullie elkaar leerden kennen. Ze zei iets helemaal anders dan jou." legt hij verder uit. "Niet dat ik gelogen heb, maar waarom ga je er van uit dat zij liegt en ik niet?" vraag ik best wel gevleid dat hij mij gelooft in plaats van Charlotte. "Bij jou zag ik oprechtheid, eerlijkheid in je ogen en ik hoorde het aan je stem. Bij haar zag ik geen oprechtheid of eerlijkheid in haar ogen en haar stem klonk alsof het iets was dat ze al duizend keer voor de spiegel geoefend had." vertelt hij. "Maar er was meer... Ze heeft me nadien nog iets gezegd dat me tot denken zette." gaat hij verder. "Ze... Wel.... Eigenlijk... Never mind... It's not important." besluit hij na veel gestotter. "Jack... Je bent er duidelijk niet klaar voor om het nu te vertellen... Maar als je er voor klaar bent, dan ben ik er voor je." verzeker ik hem. "Dat weet ik, maar ik kan het je niet vertellen." zegt hij terwijl hij teleurgesteld zijn hoofd schud.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen