'Hey babe', zegt Kevin, terwijl hij met uitgestoken armen op me afloopt.
'Hoi.' zeg ik. Ik glimlach een beetje nep, en besluit toch maar in zijn wanhopige poging voor een knuffel in te gaan.
We lopen een beetje doelloos door de stad. Zo begon onze relatie een jaar geleden, misschien hoopt hij dat het weer zo gaat. Ik kan namelijk wel ontzettend met hem lachen, alleen vind hij me té leuk, dat ik een beetje bang word van zijn geklef. Ik moet er echt niks van weten. Geklef met Thomas vind ik niet erg, want dat doet me niet echt extreem denken aan 'klef zijn', dan is het namelijk gewoon fijn. Knuffelen en zoenen als we tv aan het kijken zijn.
Maar Kevin probeerd een beetje wanhopig flirterig over te komen. Ik vind zijn deo trouwens niet eens lekker. Die van Thomas wel.
'Hey trouwens, je zei op MSN dat je Thomas in elkaar wilde slaan. Hier woont ie. Kom je?' zeg ik voor de grap. Ik had hem laatst verteld over Thomas, niet tot in de kleine details, maar gewoon, tot in de must-know-details. Hij was nogal chaggy, Kevin, en hij zei dat hij hem wel zou willen slaan als hij hem zou zien. Nou, mooi niet dus. 'Nee man, doe normaal.' zegt Kevin met een grijns.
'Wat nou, met je grote praatjes.' Ik geef hem een stomp in zijn zij.
Hij grijpt me beet en doet alsof hij me in de sloot wil gooien. Weer zo'n zielige poging om mij volledig voor zich te winnen. Gaat niet lukken, dude.

Stiekem is Kevin heel jaloers op Thomas. Maar dat wil hij alleen niet graag toegeven. Niet dat dat persee moet van mij, alleen zo schiet het ook niet op. Als Kevin nou een keer eerlijk zegt wat hij voor me voelt, dan kan ik tenminste zeggen dat ik niks voor hem voel. Nu kan ik dat nog niet over mijn hart verkrijgen.
Ach ja, het is zijn eigen probleem als hij zich straks gekwetst voel. Hij moet ook niet verwachten dat ik 2 maanden nadat het uit is met Thomas gelijk over hem heen ben.
En Thomas is gewoon mijn allereerste echte liefde geweest, vandaar dat ik eigelijk ook verder met hem durfde te gaan. Hij stelde me zo op mijn gemak als het om sex ging, Kevin deed dat niet.
Ik ben blij dat ik het heb gedaan met Thomas. Maar als we het nu weer doen, nu het uit is, kan ik soms wel janken. Niet dat ik het niet meer wil, op het moment dat het erop aankomt wil ik het super graag. Maar als we dan klaar zijn, staan de tranen in mijn ogen. Gelukkig lig ik dan meestal nog uitgeput bovenop hem, met mijn gezicht in zijn nek, en hoeft hij dat niet te zien. Want dan zou hij vragen gaan stellen, en dan zou ik in janken uitbarsten.
Ik jank dan omdat ik dan zou willen dat het weer aan was. Het is namelijk zo mooi om sex te hebben waarmee je je echt verbonden voelt. Bij Thomas heb ik dat. Hij is echt mijn grote liefde.

'Nou moppie, het was weer gezellig,' zegt Kevin. Ik zeg niks, maar knik. Ik vond het namelijk helemaal niet gezellig. Ik snap niet waarom ik eigenlijk nog met hem afspreek. Nou ja, ik snap het wel. We zijn vrienden. Maar niks meer dan dat. 'Krijg ik geen kus?' zegt hij verontwaardigd.
Ik geef hem een snelle kus op zijn wang, loop weg, en laat hem verbaast achter.

Yes, een berichtje van Dylan op hyves!

Wanneer ga je weer uit? X

Nou zeg, dat kon wel wat levendiger. Maar het laat wel zien dat hij me weer wil zien. Trouwens, lekker boeiend hoe iemand typt. Ik typ altijd kortaf in de sms. Ik hou gewoon niet zo van dat kleffe 'hvj, wjnmk' en al die shit gedoe. Terwijl ik toch echt wel een van de personen ben die weet wat 'houden van' is. Ik hou van Thomas.

Reageer (1)

  • Deadmau5

    Omg haar karakter lijk precies op die van mij ;D

    Koel hoor :P

    *Klikt snel op volgend hoofdstuk*

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen