'Weet je, het lijkt me zo grappig als jij iets met die Dylan kreeg, hé.' zegt Frida.
Ik geef haar lachend een stomp. 'Sure. Ik ken hem nauwelijks.'
'Dan moet je weer wat vaker met Stefanie daarheen gaan.'
Ik haal mijn schouders op. 'Hij was meestal geeneens thuis. We kwamen altijd meer voor zijn zus en haar kindje.'
'Breng er dan verandering in, domme doos.' zegt Frida. 'Doe eens niet zo moeilijk. Het is beter dan een 26-jarige, of niet?'
Ik kijk haar nors aan. Wat weet zij er nou weer van? Die liefde van mij en Thomas is geen illusie. En ik geloof echt wel dat het echt is wat wij voelen. Alleen is hij een beetje een sukkel, dat hij, tja.. het uitmaakt.
'Oké, oké. Sorry, dat was stom om te zeggen. Maar weet je, hij zegt zelf toch ook dat je een beetje rond moet blijven kijken en je niet helemaal op hem moet focussen?'
'Ja maar Frida weet je wat het is, ik wil op het moment even niemand anders! Ik hou van Thomas!'
'Ja, maar je hebt er op het moment niets aan.'

Vanaf dat moment denk ik toch net wat meer aan Dylan dan eerst. Ik bedoel, ik was eerst alweer vergeten dat hij bestond. Maar na dat avondje uit niet meer. Ik heb hem gelijk toegevoegd op hyves, ik weet alleen niet of hij me accepteerd. Maar dat geeft niet. Ooit zal ik hem wel weer tegenkomen. De volgende keer in de ski-hut, misschien.
Niet dat ik gelijk denk: "Dylan is leuk", maar meer gewoon "Dylan, oh ja, die was er ook nog. Best een leuke jongen."
Als ik het zo zeg lijkt er nauwelijks verschil in te zitten, maar dat zit er wel. Je kan een jongen leuk vinden, zoals in "Dylan is leuk", maar je kan iemand "Gewoon een leuke jongen vinden" zoals in "Best een leuke jongen."
In dit geval is het dus het tweede. Dus ik ben niet gelijk in de wolken over Dylan. Hij is niet eens zo knap, en hij werkt als een barman, dus hij zal wel teveel aandacht van meisjes krijgen.

Aandacht van meisjes is niet erg bij jongens. Maar soms is het net iets teveel van het goede. Thomas heeft veel te veel meisjesvrienden. En als ik dan een krabbel op zijn hyves zie van een chick, kijk ik gelijk op haar hyves om te zien wat hij daar op heeft geantwoord. Slechte gewoonte, mijn jaloezie.

Reageer (1)

  • Deadmau5

    Omg die jaloezie herken ik ergens van ;D Om precies te zijn mezelf ;D

    Ik klik snel op volgende

    En hoop dat je het niet irri vind dat ik zoveel reageer?;D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen