Foto bij 1. Keira Telk

Perfectie
Perfectie is
Perfectie zal zijn
Perfectie hoort te zijn
Ik weet perfectie ben jij
Liefde

De 18-jarige Keira is anders dan andere meisjes.

Ze voelt niet de dingen die haar vriendinnen voelen. Zij is niet verliefd, zij kwijlt niet als ze die 'leuke' acteur ziet. Ze heeft niet de onzekerheid over haar kleren en haar. Zij volgt geen 500 caloriën per dag dieet. Zij plant niet 3 afspraken op het zelfde moment. Zij haalt geen 1en omdat zie die soap moest kijken.

Keira is het voorbeeld van het perfecte meisje. Het meisje dat geen gezeur heeft met school, cijfers, uiterlijk of jongens. Niemand die ooit iets tegen haar kan hebben. Want het enge is ze is nog aardig, lief en gezellig is ook. Altijd is ze beleefd tegen iedereen. Docenten, klasgenoten en zelfs bruggers.

Verder hielp ze ook nog in alles wat er te doen viel op school. Eén van haar grote passies was de schoolkrant. Zij was de hoofdjournaliste. Haar artikelen waren gelieft. Ze kwetsten nooit mensen maar waren altijd wel het lezen waard.

Keira vond haar leven heerlijk. Altijd al is haar leven een oase van rust en perfectie geweest. Niemand begreep hoe ze het deed. Zij begreep niet waarom mensen het zo vreemd vonden.

Het verhaal begint de eerste dag van haar 6e schooljaar...

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen