Pic by BlackLeather
Ik weet niet waarom maar die foto is echt precies hoe ik me Bill en Onaa samen voorstel,...

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • AlienStar

    (H)

    1 decennium geleden
  • TomxMydrug

    Zo'n cadeau's zou ik ook wel willen.. alhoewel de mijne van een paar dagen geleden ook wel awesome zijn ;D

    Snel verder <3

    1 decennium geleden
  • BRAINWITCH

    Die foto is... Sexy. Stel je voor dat Bill daar echt staat met een meisje... *kwijl*
    Het cadeau is echt geweldig! Ik vind het leuk, zoals ze hieronder ook al zeiden, dat het niet zo afgezaagd romantisch is. Het is nog wel romantisch, maar dan anders. Ofzo. Je schrijft het echt prachtig! En het is ook leuk dat ze zo stiekem moeten doen als er camera's in de buurt zijn, dat maakt het extra spannend. <3

    1 decennium geleden
  • BlackLeather

    Ze hebben tot nu toe echt een geweldige verjaardag dankzij Bill en Tom. Spanning avontuur en toch een vleugje romantiek. Het moet zeker vervelend zijn om de hele dag omringd te zijn door camera's. Het is prachtig geschreven en net zoals Eyka zei, het is vlot maar toch met woorden waar zeker over nagedacht is.

    1 decennium geleden
  • Eyka

    Ik vind het cadeau tot nu toe wel goed ja. Het is eens iets anders en beter dan een overrompeling aan romantiek, weet je wel. Stel je voor dat het iets was als: ontbijt op bed, romantisch gekweel, filmpje kijken, klef doen, traantjes van geluk bij het zien van hun cadeautjes.. Ah, je snapt wel wat ik bedoel. Dit is meer wat zij willen. Ze zijn tevreden met hun dag en toch hangt er - ondanks de camera's - nog een verborgen vleugje romantiek en spanning. Ik weet natuurlijk niet of er nog meer volgt - misschien iets intiemers en minder avontuurlijks, maar ik ben er zeker van dat het plaatje zal kloppen.
    Ik hou nog steeds van dit verhaal. Je schrijft gewoon zo vlot en gebruikt toch mooie woorden - in de zin van, je schrijft niet zomaar 'simpele' zinnen die iedereen kan maken. Nee, er zit diepgang in je verhaal. Maar ik ga stoppen. Ik heb dit al genoeg gezegd (':

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen