Even een mededeling.
Ik neem even een pauze van dit verhaal,
Er is donderdag vanalles gebeurd waardoor ik heel erg in de war ben en het allemaal even niet meer zie zitten.
ik ga voor een paar dagen naar mijn ouders toe voor wat rust en om alles weer een beetje op een rij te krijgen (hopelijk).
Het kan best zijn dat ik maandag weer iets post, maar misschien duurt het ook wel een week. De gevoelens die ik nu voel passen niet bij hoe ik het verhaal verder wil laten lopen dus het lukt me niet om de stukjes te schrijven die ik wil schrijven.
Ik hoop dat jullie het begrijpen en op me willen wachten. Ik verdwijn niet helemaal dus ben nog gewoon bereikbaar hier en op tumblr/Facebook/twitter (waar ik sommige van jullie op heb) maar er komen dus even geen stukjes voor dit verhaal.

Sorry sorry sorry!!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (13)

  • ProudAlien

    Aaah meid toch, neem al je tijd!
    Ik snap wel dat je even neit kan schrijven als je je er niet goed bij voelt, neem gewoon eventjes rust, is ook goed voor jou, en ik hoop dat het allemaal een beetje goedkomt! Ik wens je in ieder geval het beste, hou je sterk meid!
    Alsnog een super leuk stukje, en hopelijk gaat het binnenkort weer beter met je (flower)
    xx'

    1 decennium geleden
  • Nelinuh

    veel sterkte,,
    wij zullen rustig wachten op een nieuw hoofdstuk, neem jij je rust maar.

    Xx

    1 decennium geleden
  • sarahth483

    veel sterkte
    neem alle tijd die je nodig hebt x(flower)

    1 decennium geleden
  • oneheartbeat

    we wachten op je! hou je sterk x

    1 decennium geleden
  • TomKBitch

    heey :)
    eerst: leuk deeltj ! weer mooi geschreven ... als altijd!!

    tweede puntj; kijk als je tijd nodig hebt voor alles op een rijtj te zetten dan doe je dat gwoon ! ik hoop dat alles goed komt met jou en dat je alles trug goed krijgt in je hoofd enz.. iedereen hier die je storie leest begrijpt jou hoor ;) we wensen je allemaal het beste toe !! hopelijk haal je wel geen domme dingen uit! je moet je zeker niet forceren! we denken allemaal aanj (ik tog zeker x)) veel succes



    xx dymm x3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen