Foto bij hoofdstuk 7

kado's ? reacties ?

Ik werd uit de kamer gesleurd maar Peeta in zat.
" Laat mij vrij ik ben de enigste die hij heeft alsjeblief laat mij me los" riep ik naar de vredebewaker.
Hij liet me los en keek me aan.
"Goed 1 min maar niet langer" zei de vredebewaker
hij pakten heel stevig mijn arm vast en duwde me de kamer binnen ik hoorde hem nog na zeggen 1 min Flixsen, Peeta keek me aan en hij liep in mijn armen.
" Ik heb gehoord dat je ma heel even hebt dus zeg ik het snel Mady wat er ook gebeurt zorg dat je niet in de problemen komt ik wil niet dat jouw iets overkomt" zei Peeta
" Ik zal het proberen maar ik kan je niks beloven" zei ik
Peeta gaf mij opeens een kus op mijn wang ik begon een beetje te blozen en toen kwam de vredebewaker binnen.
" Flixsen me komen " riep de vredebewaker
Ik begon te panikeren dit was misschien de laatste keer dat ik Peeta zag ik bleef in Peeta zijn armen hij wou mij ook zo lang mogelijk bij mij blijven toen trok de vredebewaker ons uit elkaar ik begon te roepen en te tieren ik was zo kwaad ik riep nog snel.
" Peeta laat zien dat district 12 niet een boerengat is win dit alsjeblieft" schreeuwde ik uit
Toen pakten de vredebewaker mij op zijn schouder dat ik niet meer weg kon en liep de kamer uit de tranen rolden over mijn wangen toen ik de laatste momenten naar Peeta keek en hij had ook tranen in zijn ogen.
De vredebewaker zetten mij neer en ik wou terug lopen naar Peeta maar dan hoor Peeta zijn worden in mijn hoofd door dwalen " zorg dat je niet in de problemen komt" ik ga het maar niet doen.
"Jullie kunnen beter naar huis gaan" zei de vredebewaker
Mevr Everdeen ondersteunden mij en Prim had mijn hand vast en we liepen naar huis toen we thuis waren begon ik weer aan Peeta te denken en aan Katniss ik begon weer te huilen en heel erg ik ga hier nog aan kapot.
"Mady ga maar naar bed je hebt het nodig" Zei Mevr Everdeen.
Ze liep met mij naar boven ik deed mijn nacht kleren aan en ging in bed liggen Mevr Everdeen stopte mij in, toen kwam Prim de kamer ingelopen met een mok met warme melk.
"Hier Mady hier ga je goed van slapen" zei Prim
Ik dronk de mok helemaal uit en ging terug plaat liggen ik voelde Prim nog naast mij in bed kruipen tot voordat ik in slaap viel.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen