Foto bij 07.

Sophie

Toen we al onze spullen van huis hadden opgehaald liepen we met z'n vijfen naar het strand. De zon scheen op mijn gezicht en genietend van dit weer liep ik naast Luke. "Goed idee van je om naar het strand te gaan." Zei ik glimlachend. Luke knikte. "Ja, ik doe het wel vaker als het mooi weer is en ik niet zo'n zin heb om naar school te gaan. School boeit me echt niet." Hij haalde lachend zijn schouders op. "Je hebt helemaal gelijk, je kunt veel meer andere leuke dingen doen dan school. Je verspilt alleen maar kostbare tijd." Ik keek Luke van opzij aan en Luke keek terug. Zijn ogen hielden me gevangen. Ze waren zo mooi bruin. Om in te verdrinken. Een tinteling ging door me heen en snel maakte ik mijn blik los van Luke. "We zijn er!" Riep Jai ook op dat moment. "Kom." Luke pakte mijn hand wat me nog meer kriebels bezorgde en samen met hem rende ik het strand op. Lachend liet ik me even later naast Luke neerploffen op het zand. "Jongens, wat doen jullie nou? Ik ga zwemmen hoor!" Zei Andrew terwijl hij snel z'n shirt uittrok. Ik moest lachen en trok ook mijn shirtje uit. "Misschien kunnen we ons eerst beter even insmeren met zonnebrandcrème." Zei ik terwijl ik een flesje uit mijn tas haalde. "Goed plan, geef maar hier." Luke trok het flesje uit mijn hand en gebaarde dat ik moest gaan liggen. "Oeh Luke, meisjes versiren!" Schreeuwde Tim lachend. Luke stak grijnzend zijn middelvinger op en spoot wat van het crème op mijn rug. Ik sloot mijn ogen en genoot van Luke's aanrakingen. Toen hij klaar was, pakte ik het flesje weer van hem over en begon Luke in te smeren. "Klaar!" Riep ik blij. Luke stond meteen op en trok me mee. Maar wat ik niet verwachtte was dat Luke me opeens optile en met me naar zee rende. "Luke, aah niet doen!" Gilde ik lachend. Ook de andere jongens vonden het blijkbaar grappig want ook zij lagen dubbel. "Een, Twee..." Luke deednet alsof hij me in het water wilde gooien maar ik klampte me stevig aan hem vast, met m'n armen om zijn nek. Hierdoor trok ik Luke mee het water in waardoor we allebei kopje onder gingen. "Sukkel!" Riep ik lachend toen ik weer boven water kwam. "Goeie Luke, dat heeft echt geholpen." Zei ook Jai. Luke haalde zijn schouders op. "Het was wel grappig." Ik knikte. Precies, het was grappig. Ik had denk ik nog nooit zo hard gelachen, en daar ging het om.

"Het liefst was ik hier voor altijd blijven liggen." Zuchtte ik toen we aan het eind van de middag onze spullen weer pakten. James, die rond drie uur ook gekomen was, knikte. "Ik ook." "Ik heb wel een idee." Zei Jai opeens. Iedereen keek hem nieuwsgierig aan. "We kunnen anders volgend weekend, of het weekend daarop, op het strand gaan slapen met kampvuur en alles. Dat hebben al eens eerder gedaan, weten jullie nog?" Iedereen begon enthousiast te praten. "Ja, goed idee! Dan gaan we zaterdagochtend al weg, kunnen we de hele dag aan het strand liggen, en dan blijven we er 's avonds gewoon slapen!" Zei Aaron. Ook mij leek het echt superleuk. "Oké, welk weekend?" Vroeg James toen. "Laten we het over 3 weken doen, volgend weekend kan ik namelijk niet." Zei Andrew. Iedereen knikte. "Oké, dus over drie weken, deal?" Vroeg Luke. Iedereen knikte weer en hiermee had ik alweer wat om naar uit te kijken.


sorrysorrysorry, mijn inspiratie liet me even in de steek. Ookal heb ik het hele einde al wel uitgedacht, die tussenstukjes zijn soms zo irritant haha. maargoed, hope you guys like it. Als het te lang duurt moet je gewoon blijven zeuren om een nieuw deeltje, helpt bij mij :')

Reageer (3)

  • iJANOSKIANS

    asdfghjkl

    1 decennium geleden
  • LOCAL

    oh god zo perfect omg aaah wieee adasdskfghadj

    1 decennium geleden
  • LOCAL

    ohhhh yeaaah zeuren is my best thing <3 had dat maar nooit gezegd hahah! jk jk ik ga nu jouw geweldige hoofdstuk lezen <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen