Foto bij ``97``

The Dress

‘waar gaan we eerst zoeken?’ vraag ik aan Bobby die achter me aan liep. We stoppen even en ik kijk of Dean en Sam ons hadden gevolgd. Blijkbaar niet en ik kijk naar bobby. ‘weten we iets over de slachtoffers?’ Bobby knikt. ‘het zijn drie mannen’ ik ga tegen de impala aan zitten en denk na. ‘als het mannen zijn dan is het een succubi, dus een vrouw, maar heb je gemerkt hoeveel vrouwen hier zwanger zijn’ Bobby kijkt even op en nu pas merkt hij dat bijna elke vrouw die hij ziet een dikke buik heeft. ‘dat wijst er op dat er ook een incubus is’ Bobby knikt even. ‘maar hoe pakken we dit dan aan?’ ik veer op als ik Sam en Dean naar ons toe zie lopen. ‘die mannen waren alle drie de avond dat ze vermoord waren in een club toch?’ Sam knikt. Even glimlach ik en rek me dan uit. ‘ik ga me met de club bezig houden, misschien kunnen jullie iets over al die zwangerschappen te weten komen’ voor ze er tegen in kunnen gaan loop ik al weg. Ik stop en draai me om. ‘Dean, ik stel voor dat je, je voorberijd op een ronde 2 binnenkort, de weddenschap gaat nog door’

‘wat denk je, zou Alex meer geluk hebben met informatie vinden?’ vraagt Sam aan Dean. Dean zucht en bestelt 3 biertjes. Hij gaat aan de tafel zitten voor het podium en geeft Bobby en Sam allebei een biertje. ‘proost, ik hoop dat deze zaak snel opgelost wordt. Ik vind het maar raar’ Bobby knikt. ‘vooral dat al die vrouwen zwanger zijn geworden zonder dat ze echt weten hoe of wat. Eng’ Dean knikt en kijk naar het podium. Het licht wordt gedimd en er begint muziek te spelen. Er komt een dame het podium op met een lange rode jurk. Haar haren zijn opgestoken en ze heeft een ouderwetse microfoon in haar hand. ‘ze ziet er niet verkeerd uit’ mompelt Dean met een glimlach.

‘I don’t want you to be no slave’ begin ik te zingen. Helaas was dit mijn enige manier geweest hoe ik aan de info kwam die ik nodig had. Een van de meiden was ziek en toen ik vertelde dat ik wel eens had gezongen mocht ik het doen, in ruil daarvoor kreeg ik de info die ik zocht. De vrouw die 3 mannen mee genomen had naar huis. En misschien wel vermoord. Mijn ogen gaan over de zaal en blijven even op de voorste tafel hangen. Er vormt zich een lach rond mijn mond en ik loop naar voor. Zo charmant als ik kan loop ik van de trap en loop ik naar de tafel. ‘I just wanna make love to you’ zing ik terwijl ik op de schoot van Sam ga zitten. Even kijkt hij naar Dean en dan naar mij. Ik ga van zijn schoot en buig naar voor en strijk over Dean ’s hoofd en wang. ‘...Love to you...Ooooh.’ even hoef ik niet te zingen en ik buig naar Dean’s oor. ‘moet ik nou echt al het werk doen? Of zijn hebben jullie alle info al?’ ik loop van de tafel weg en zie Bobby lachen. Na nog een ronde te hebben gelopen stap ik het podium weer op. ‘een hartelijk applaus voor Robin Grissom!’ ik buig en geef een handkusje naar de zaal en loop dan weg. De baas loopt op me af en geeft me een briefje. ‘dit is de informatie die je zocht. Je deed het erg goed, daarom wil ik dat je de kleren houd, voor als je ooit ergens anders je stem nodig hebt’ hij strijkt over mijn wang. Even krijg ik een glimlach. Die man heeft charme, en hij zag er ook nog eens goed uit.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen