Foto bij this cant be happening

ik weet het het is nog niet helemaal geweldig. maar hee ik ben geen volleerde bekende goeie schrijven. laat je me even weten wat je ervan vond. ik vindt het fijn als er reacties komen. dankje algevast :)

,, ok dus even kort samengevat, u bent mijn oma en komt mij na pas 17 jaar opzoeken. dat is nog logisch. maar u bent dan ook zogenaamd de koningin van Balonge? dus dat alles betekent dat ik een prinses ben? en de troonopvolger? Kijk naar mij heel het volk zou mij uitlachen!!"
,,well dear, dat ben ik met je eens. daarom beginnen we morgen ook met alle lessen." zei die vrouw, mijn oma dus, alsof het gewoon de normaalste zaak van de wereld is! ,, hee hallo ik heb school en huiswerk en dan verwacht je pardon u dat ik nog meer lessen ga volgen?"

,, nou eigenlijk was dat wel het plan ja" zei mijn moeder. nog steeds in de deuropening staand. ,,MAAAAM jij hebt dus al goed gekeurd? hoe kon je? zonder het met mij te bespreken. natuurlijk het is de droom van ieder meisje maar ik wil wel mijn eigen beslissingen maken!"

,, ok dan is dat geregeld."



de volgende ochtend ging ik gewoon normaal naar school. we hadden besloten mijn vrienden nu nog niks te vertellen maar dat later te doen. niemand wist nog van dit alles tot ik er zelf klaar voor was om te vertellen.
,,hee hun, wat ben je stil ineens."
,, ja, gewoon slecht geslapen, maar we moeten wel een beetje doorlopen als we optijd willen komen op school."
,,wie WILT er nou op tijd komen op school. het is niet dat je dat kunt kiezen het is gewoon verplicht!"
,, iknow maar dat is nou eenmaal niet anders! zullen we nou maar gaan?"
,, jaja rustig maar we zijn er al bijna!"


aangekomen op school liepen we meteen door naar de les want de zoemer was al egaan. waren we toch nog te laat gekomen!
na een ooozooo geweldige dag school zijn we snel naar huis gelopen aangezien het regende. en in plaats van dat ik thuis kom en dan ben verlost van al het leren enzo was ik verplicht , nouja verplicht? ik had er toch echt zelf voor gekozen, nog meer lessen te volgen.

we begonnen met spreken en zouden daarna doorgaan op netjes lopen. deze lessen kreeg ik van Bernard de butler. wie een geweldig aardige man was. hij was zo oud dat hij mijn opa kon zijn geweest maar het klikte gelijk.

op het moment dat Bernard de kamer in kwam stond ik op en deed een dansje terwijl ik keihard riep :,,LET'S GET STARTED!!"

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen