Foto bij Eenennegentig

Ik dacht dat ik dit al eens had gezegd, maar gezien de verwarring van veel mensen, was dat waarschijnlijk alleen mijn verbeelding. Hoe dan ook, ik weet inmiddels zeker dat hoofdstuk honderd het laatste hoofdstuk zal zijn, als je de epiloog tenminste niet meerekent. Het einde komt in zicht. (:

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (10)

  • Felonys

    zeg.. kun je geen vervolg maken ofzo? zo van dat ze al een paar jaar samen zijn ofzo...

    1 decennium geleden
  • xAries

    Heel mooi geschreven, alweer. Ik ben heel moe dus het enige wat ik te zeggen heb is dat ik het helemaal eens ben met Wiarda, en ik vind ook dat je heel snel verder moet gaan want ik ben echt benieuwd naar het einde.

    1 decennium geleden
  • Anonymus888

    waaw zo spijtig dat het bijna gedaan is (huil)
    dit verhaal is zó goed (H)

    1 decennium geleden
  • Wiarda

    Nou zeg, Lily. Dat je crush nou toevallig liever je broertje kust in plaats van jou is heus niet het einde van de wereld. Niet zo mokken.
    Ik was van plan een ontzettend lange reactie te schrijven aangezien die helemaal op zijn plaats zou zijn (goed hoofdstuk, verhaal loopt tegen zijn einde aan, genoeg redenen om me nog even extra in te leven), maar een gebrek aan inspiratie en een korte aandachtsspanne door een teveel aan suiker (ik kan er niets aan doen, de fruityoghurt moest vandaag echt op!) ben ik bang dat dat me helaas niet echt gaat lukken. Desondanks zal ik wel mijn best gaan doen, aangezien er op dit moment heel veel in mijn hoofd omgaat wat met dit verhaal te maken heeft - het moet alleen even op (virtueel) papier terecht komen.

    Stiekem vind ik het ontzettend leuk aan dit verhaal dat het hele idee niet al te ingewikkeld en heftig is en toch blijft het interessant. Er komen geen moorden in voor (hoop ik, als je het toch eens waagt om Scorpius aan het einde van het verhaal opeens te laten sterven...), of heftig geweld of iets in die trant, maar toch blijft het spannend. Dat is, om het op z'n kortst te zeggen, knap.
    Slechts één klein dingetje blijft me maar dwarszitten. James' vreemde gedrag in de hoofdstukken 28 t/m 35 (ik heb het moeten Googlen om daar achter te komen) is nu nog steeds niet verklaard. Ik heb een theorie die in mijn ogen vrij sterk is, maar niets is natuurlijk zeker. Ik vrees dat we daar alleen achter kunnen komen als jij snel verder schrijft, dus doe dat maar. :Y)

    1 decennium geleden
  • NoDeatheater

    Awesome <3
    James is wel een beetje lomp :P
    Waarom moet het nou bijna afgelopen zijn? Het is zo leuk..

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen