Dit ben ik.
Mijn naam is Jennifer Bright. Eigenlijk is mijn volledige naam Jennifer Allison Bright, maar mijn tweede naam gebruik ik nauwelijks.
Ik ben 17 jaar oud, en ik woon nu een half jaar in Londen. Ik ben in Nederland geboren, maar Londen leek me altijd al leuk om te wonen. Ik heb twee zusjes. Melanie en Julia. Julia is net 15 jaar oud, en Melanie is een ukkie van 4. Julia is ook een hele goede vriendin van mij, omdat we niet zoveel van leeftijd verschillen. Ik heb een relatie met Conor Maynard. Ja, ik heb het over die getalenteerde jongen die beroemd is geworden door videos van zichzelf op youtube te plaatsen. We hebben nu 3 maanden een relatie, en alles gaat goed tussen ons. Mijn roommate heet April, en is een van mijn drie beste vrienden. De andere twee heten Demi en Travis.
Natuurlijk heb ik ook haters, maar daar schenk ik geen aandacht aan. Ik doe wat ik zelf wil, en andermans mening doet mijn eigen mening meestal niet veranderen. Toch speelt de mening van mijn vrienden een grote rol bij mij. Maar over het algemeen beslis ik alles zelf. Op het moment heb ik een baantje bij Nandos.

Als jullie nog iets over Jennifer willen weten, jullie mogen van alles vragen in de reactie dinges, en ik zal die vragen dan zo snel mogelijk beantwoorden

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen