Foto bij 138. || Rainbows || 16 +

Ik wou aan mn regenboog beginnen, maar het regent "-_- dus nu moet ik wachten tot het stopt met regenen :(

Everybody wants happiness, nobody wants pain, but you cant have a rainbow, without a little rain.

(H)

Ik kreunde maar wat, en dat leek Justin goed genoeg te vinden. Hij drukte zijn lippen weer op mijn mond en kroop met zijn hand richting de rand van mijn broek. Omg, ik hield dit niet! Ik kreunde tegen Justin's overheerlijke lippen aan en voelde zijn koude hand mijn broek binnen glippen. Ik kon wel schreeuwen! Maar dat deed ik niet, omdat dit Luke's huis was.
Justin's hand leek een eigen leven te leiden en greep mijn erectie stevig vast. "Jwustin!" zei ik tegen zijn lippen aan en pakte met mijn handen zijn hoofd vast. "Ja?" vroeg hij poeslief en stopte de kus. "Ik- ooh... please trek m'n bro- uh -ek uit!" kreunde ik toen hij langzaam begon te trekken. Waarom was dit zo zalig?
"Ik zie niet waarom daar rede toe is..." fluisterde hij in mijn oor en gaf weer duizend en 1 kusjes op mijn borst. Zijn hand leek geen uit-knop te hebben en bleef maar bezig met mij te verwennen. En ook al zou hij een uit-knop hebben, ik zou niet de persoon zijn die erop ging drukken. Ik kreunde van frustratie en trok toen zelf mijn broek en boxer maar uit. "Weg met dat ding." gromde ik en gooide hem ergens de zolder op. Het boeide me echt geen flikker waar hij terecht kwam. Ik duwde Justin ruw naast me op het bed en drukte me op zodat ik boven hem hing. "Je kijkt alsof je me op gaat eten...." mompelde Justin, grijnzend, maar toch ook een tikkeltje bezorgd. Mooi zo.
"Why not? I think you're delicious..." fluisterde ik hees en nam speels zijn neus tussen mijn tanden. Hij grinnikte en zijn adem werd zwaarder toen ik met mijn lippen over zijn borst streek. Ik dacht er niet over om dit goddelijke schepsel op te eten, natuurlijk niet. Zonder Justin was ik nergens. Omg, het idee alleen al... Een leven zonder Justin. Mijn maag kromp samen toen ik het me voorstelde.

Reageer (2)

  • Bellum

    Dat laatste is schatttig! ;D

    1 decennium geleden
  • IronRainbow

    "Omg, het idee alleen al... Een leven zonder Justin. Mijn maag kromp samen toen ik het me voorstelde."
    Ohhhh :3

    Snelverdah !

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen