Foto bij a bigger suprise!

heehee heb je nog ideeen ze zijn altijd welkom, en zijn jullie ook naar step up 4 geweest? serieus die film is echt geweldig!!

Toen ik een beetje bekomen was van de schrik begon mijn moeder te praten, nouja praten? Het was eerder ratelen! : ,, Anna dit is je oma, ze zal je zelf wel even uitleggen waarom ze is hier is en waarom al die mannen hier zijn. Oh schat je hebt je glas op de grond laten vallen. Ga maar zitten dan ruim ik het wel even op. Dit is de moeder van je vader, en wees alsjeblieft aardig tegen haar en doe geen gekke dingen!” terwijl ze met een bezorgde blik naar al die mannen keek. Ok dat was raar, want als ik iets laat vallen moet ik het altijd zelf opruimen van haar, maar dit was dan ook wel een rare situatie. Ik bedoel je hebt niet elke dag 5 onbekende gevaarlijk uitziende mannen in je tuin en een vrouw die beweert dat ze je oma is! Toen ik ging zitten op het stoeltje tegen over de vrouw die beweert dat ze mijn oma is begon ze met praten. ,, Mijn excuses dat ik je liet schrikken Anna dat was niet mijn bedoeling. Ik kwam vandaag eigenlijk naar jullie toe om te zien waar mijn zoon zo lang bleef.” ,,maar..”viel ik haar verbaasd in de reden. ,,…. Ja ik weet het je moeder heeft het me net verteld. Het spijt me heel erg van jullie verlies, ik vind het ook niet leuk. Maar je vraagt je nu waarschijnlijk af waarom ik dat al die tijd niet wist. Ik zal je dat uitleggen. Ik ben Koningin Elisabeth Marabelle Jodina van Balonge. Jouw vader was prins William de derde van Balonge. Hij vond zijn leven niet meer leuk bij ons op het paleis en weigerde te trouwen met een vrouw met status. Hij werd namelijk smoorverliefd op jouw moeder. Van zijn vader mijn man moest hij een keuze maken. Of hij werd ontfermd en bestond niet meer voor hem maar dan zou hij wel met de vrouw van zijn drommen zijn of hij zou trouwen met een lady uit Spanje. Nou zoals je nu waarschijnlijk begrijpt koos hij voor het eerste. Ik vond het jammer maar snapte zijn keuze wel. Jarenlang hebben we op hem gewacht maar hebben we niks van hem gehoord. Helaas is mijn man ,jouw opa, twee jaar geleden overleden. En ik word nu wel een beetje te oud voor de troon. Dus ging ik op zoek naar mijn zoon in de hoop dat hij het ons ooit vergeeft. Helaas ben ik nu te laat. Maar ik ben verheugd met het nieuws dat ik een kleindochter heb! Niet alleen het feit dat je mijn kleindochter bent maar ook het feit dat je de nieuwe troonopvolger bent!” tijdens haar verhaal was mijn mond al steeds verder open gezakt. Zat dat wijf me nou in de maling te nemen? Ik troonopvolger ? ik prinses? Mijn oma koningin? Hahahaha laat een ander lachen. ,, Sorry maar ik denk toch echt dat u de verkeerde voor u heeft. Ik en een prinses dat denk ik dus niet. Neemt u me in de maling? Zit ik in zo’n MTV programma? De camera’s kunnen nu wel tevoorschijn komen hoor!” zei ik.
,, Oh maar pardon, ik neem je helemaal niet in de maling! En MTV wat is dat nou weer? Hemeltje lief ik zou ook niet denken dat je een prinses was, gezien je er zo uit ziet. Maar ik heb alles uitgezocht en je bent echt mijn kleindochter. En je moeder weet dat ook.” Zei de vrouw tegenover me op een bekakte toon.
,, het is waar, sorry Anna ik had het eerder willen vertellen maar het mocht niet van je vader.” Zei mijn moeder met tranen in haar ogen. Blijkbaar had ze alles gevolgd van haar plek in de deuropening.
En toen ik dat besefte stortte heel mijn wereld in elkaar.


en wat vonden jullie ervan? vergeet die mooie groene knop niet hea?
(A)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen