Foto bij suprise!

heehee is het daar ook zo slecht weer? hier blijft het maar regenen

Na een vermoeiende normale dag school, nou wat je normaal noemt. Want serieus als de ouders zouden zien wat er allemaal op de school gebeurt zouden sommige er niet eens meer heen gestuurd worden! Maar ik dwaal af! Na een dag school liepen we Elly en ik rustig naar huis het was vandaag vrijdag dus we hadden nu lekker weekend en niet zo extreem veel huiswerk dat we eraan moesten beginnen. Dus liepen we op ons dooie gemakje door de straten. ,, Zeg Anna, vindt je Jonas nog steeds leuk? Want echt hij is niet aardig tegen je! Ik snap niet hoe je oooooit verliefd op hem kon worden echt hoor!”begon Elly het gesprek. ,, nou ik ben dus niet meer verliefd op hem. Dat is nu echt wel over. Ik bedoel hij is wel knap enzo maar het is en blijft een eikel!” zei ik gemeend. Waarop Elly opgelucht reageerde: ,, meid eindelijk! Ik dacht dat je voor altijd op die haarvolgelwaarinjefrietkanbakkengast verliefd bleef!” waarna we beide in de lach schoten. Na een stukje wandelen waren we bij een kruispunt afgeslagen waar ik rechts en Elly links moest. ,, sorry schat hier scheiden onze wegen, maar niet getreurd ik zie u maandag weer wanneer we weer met frisse tegenzin naar school gaan!” ,, is goed ik bel je nog wel van het weekend!” ,,maar natuurlijk doe je dat want anders….” Keek Elly me met een quasi dreigende blik me aan. Waarna we elkaar een knuffel gaven en beide onze eigen kant op gingen. Aangezien ik nog wel een stukje moest lopen op een saai weggentje stopte ik mijn oortjes in en liep op een stevig tempo door.

Terwijl ik de voordeur open duwde schreeuwde ik door heel het huis dat ik weer thuis was, terwijl ik mijn tas neerpleurde en mijn jas ophing. ,,HEE SCHAT IK ZIT IN DE TUIN KOM JE ZO FF?” schreeuwde mijn moeder vannuit de tuin. Jep mijn moeder was modern ze had het woord ff al aangeleerd haha. Ik liep eerst naar de keuken waar ik een glas cola inschonk en een koekje pakte en naar de achterdeur liep die ik met mijn kont openduwde.
Toen ik de tuin in kwam bleef ik verschrikt staan. Er stonden wel heel veel onbekende mensen hier, met daarvan een vrouw in het middelpunt die mij meteen aankeek op het moment dat ik gilde. Want die mannen in pak zagen eruit alsof ze elk moment iemand konden vermoorden!!




geef me nog even de tijd om in mijn verhaal te komen. de eerste hoofdstukjes zijn altijd slecht toch?? geef in een reactie aan wat er volgens jou denkt wat er gebeurt of wat je wilt dat er gebeurt. en vergeet vooral die groene mooie knop niet;)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen