heb je leuke ideeen? ze zijn altijd welkom. en sorry als er fouten in zitten ik ben ook maar een mens ;)

Nou ik ben dus Anna en op dit moment loop ik naar school samen met Elly, Tom zien we pas bij school want die woont helemaal aan de andere kant van de stad. Net op het moment dat we over wilde steken kwam Jonas aanrijden met zijn practige bmw die hij van zijn ouders had gekregen. Een enorma plas water met vuil kwam over ons heen op het moment dat ie voorbij reed. ,, geweldig, echt geweldig hoor mensen kan hij nou gewoon niet uitkijken? ASSHOLE” schreeuwde Elly kwaad naast me. Zelf was ik er ook niet blij mee dus ik schreeuwde net als Elly keihard over straat : ,,ASSHOLE KIJK UIT JE DOPPEN DE VOLGENDE KEER!!!”
Nadat we waren uitgeschreeuwd liepen we weer naar school en in de hoop dat onze kleren droog zouden zijn tegen de tijd dat we er waren. Maar helaas voor ons, wij kwamen kletsnat aan op school besmeurd met de smurrie die over ons heen hadden gekregen. En zoals je dat hebt op een middelbare school keek iedereen ons dan ook aan en wezen ons lachend na.
,, lekker begin van de dag, vindt je niet?” zei Elly nog al chagerijnig terwijl we naar binnen liepen en ons door de mensen heen naar ons kluisje wurmden. Ik mompelde maar wat in de hoop dat het genoeg zou zijn. ,, hee daar heb je mijn twee favoriete meiden van heel de school, en wat zien jullie er apart uit? Is dat de nieuwe mode ofzo?” kwam Tom eerst met een big smile en toen met een vragende blik op ons afgelopen. ,, TOOOM dit is geen nieuwe mode die is smurrie die we over ons heen kregen door de o zo geweldige Jonas!” zei Elly geergeerd. ,, jongens ze snappen niks!”mompelde ik.
,,He! Ik ben een jongen maar daar ligt het echt niet aan hoor!!”zei Tom verontwaardigd. Maar voor dat ik kon antwoorden ging de bel en liepen we naar de les.
Saved bij the bell!



nou dit is dus mijn eerste echte hoofdstuk van de story, vertel je me wat jervan vindt? en vergeet vooral die mooie groene knop niet (lol)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen