heehee dit verhaal is een beetje gebaseerd op princess diaries, hope u like it!

Hee, hallo jij daar. Ja jij! Ik ben Anna en je zit nu in mijn wereld, niks engs hoor ik vertel je alleen maar mijn verhaal. Ik ben een normaal tiener meisje althans dat was ik voordat ik prinses en kroon opvolger van Balonge werd. Maar hoe dat alles gebeurde hoor je wel in mijn verhaal.
Ik zal me dus kort voorstellen. Ik ben Anna Elisabeth Mayer en een meid van 17 jaar. Ik ben niet dat typisch populaire meisje dat je ziet in de Amerikaanse films, nee dus helemaal niet. Ik ben het nerdje van de school. Die met die doorlopende wenkbrauwen en dat vettige pluizige haar met een grote bril op mijn neus. Ik heb twee vrienden Tom en Elly en zij betekenen dus echt alles voor me. En zoals elk nerdje heb ik ook een pester. Je weet wel de sportieve football players of de populaire bitches. Die van mij waren dus beide. De football player op wie ik jaren lang smoorverliefd was en me altijd afwees had dus een relatie met het populairste meisje van de school. Kim, ik zal je een beeld geven. ze was cheerleader aanvoerster en ontzettend knap met haar bruine haren die altijd pefect zaten. En ohja niet te vergeten de enorme plamuurlaag op haar gezicht.
Nou dat was dus een kort voorstel stukje. Was ik nog iemand vergeten? Ohja natuurlijk, mijn moeder ze is echt een geweldig persoon. Lekker spontaan en vol met levenslust haar enige minpuntje? Ze heeft serieus waar om de twee weken een nieuwe hobby. Echt om gek van te worden! Helaas ken ik mijn vader niet. Die is overleden net voordat ik 2 jaar werd. Mijn moeder veteld nooit iets over zijn achtergrond of over zijn familie, vandaar dat we daar ook geen contact meer mee hebben. En mijn eigen oma is overleden. Dus het is alleen mijn moeder en ik.
Ok, genoeg over mijn familie en vrienden nu gaat het verhaal pas echt beginnen!




ja ik weet het first chapters sucks! wat vind je ervan? en vergeet die mooie groene knop niet (nerd)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen