Foto bij 048

Ik liep achter Alice de woonkamer in waar iedereen was en ging op de bank zitten. Ik keek een beetje verveeld voor me uit en gaapte ineens. 'Wow gaapte je nou?' vroeg Jasper meteen. Ik knikte verward. Hoe kan dat nou weer? 'Ga maar naar je kamer, kijken of je kan slapen.' zei Carlisle en ik deed wat hij vroeg. Ik deed een pyjama aan. Ik ging in mijn bed liggen en sloot mijn ogen. Meteen werd ik in een zwart gat getrokken.
'Andy. Andy!' Ik werd wakker en gromde. 'Fuck of.' gromde ik en trok de deken over mijn hoofd heen. Ik voelde twee stevige armen onder mijn rug en knieholtes en ik werd omhoog getild. Ik draaide me naar Emmet toe en trok mijn deken mee. 'Slapen.' mompelde ik en viel weer in slaap.
Met een gil werd ik weer wakker. Ik lag op de grond met mijn deken half over me heen en mijn hele nieuwe gezin om me heen. 'Blijkbaar ben je weer terug naar half-vampier.' begon Carlisle meteen. 'Uhh...' zei ik en ging in de kleermakerszit zitten. 'Ben je de laatste tijd heel erg boos geweest?' vroeg hij en tikte met zijn wijsvinger tegen zijn kin. Ik knikte en liet het beeld van de Volturi in mijn hoofd afspelen. 'Begrijpelijk.' mompelde Edward en stak zijn handen onschuldig op toen ik heb nijdig aankeek. 'Je gif wat je opdronk is opgelost door de stoffen die vrijkomen als je boos bent.' zei Carlisle en liep weer weg. 'Dus ik ben weer gewoon half? Precies hetzelfde als ik was voordat ik heel was?' vroeg ik in het algemeen en iedereen knikte. 'Yiiiihaaaaaa.' riep ik en deed een raar dansje. 'Dan kan ik slapen.' zei ik en liet me op de grond vallen. Ik sloot mijn ogen en deed net alsof ik sliep. 'We weten dat je niet slaapt.' zei Emmet en zijn bulderende lach vulde de kamer toen ik sip opkeek. 'Snel ga je douchen of aankleden. Dan gaan we naar school.' zei Alice en klapte in haar handen. 'Ugh. School.'

Reageer (1)

  • Dutchie

    Nogsteeds geweldig!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen