Foto bij hoofdstuk 3

reacties kado?
mag altijd (:

Ik liep richting het bos ik moest nog andere kleren aan want ik kan niet in mijn gewone district kleren gaan jagen ik had nog wel kleren in mijn verborgen wapen kast liggen.
Ik kroop onder de hoogspannigs kabels die als gewoonlijk niet eens op stonden niet veel verder is de boom waar al mijn spullen in lagen.
Ik trok een zwart topje aan met een licht bruine broek en nog een licht grijs vestje over mijn topje en snel mijn laarzen doe men haren in twee vlechten en nu een wapen kiezen maar welk ik ben echt met alles heel goed.
Dus ik pak wel mijn riem met messen dat vind ik een van de leukste wapens die ik heb.
Ik liep naar de plaats waar ik, Gale en Katniss altijd afspreken maar er was nog niemand te zien een beetje logies het was nog 10 minuten voor 11.
Dan besloot ik maar in de boom te klimmen en te wachten op hun.
Er kwam een hagedis voorbij gekropen en uit verveling gooi ik een paar messen in de hagedis en trek ze er weer uit de hagedis en lek hun bloed van mijn messen.
Opeens hoor ik iets of iemand in de verte dat ik bijna mijn mes laat vallen ik verstop me wat beter misschien is het een vrede bewaker je weet maar nooit en als ze mij zien dan snijden ze heel waarschijnlijk mijn tong er uit en maken ze een avox van mij en moet ik voor het capitool werken ik wil er niet aan denken ik haat het capitool de mensen hoe ze er uit zien bah ! is gewoon voor te braken .
Ik zie iemand piepen achter de bomen het is Katniss oef ! ik rol mijn benen rond een tak en steek mijn messen weer terug in mijn riem en maak een salto tot ik weer op de grond kom.
Katniss steekt opeens haar pijl en boog naar mij want ze had niet verwacht dat ik ineens uit de boom kwam.
" Mady ! doe dat niet meer ik schrok me rot" zei Katniss.
"Sorry zal ik niet meer doen " zei ik.
" Heb je Gale gezien ?" vroeg Katniss
" Nee nog niet" zei ik .
"En dal als je over de duvel spreek daar is hij" zei ik.
" Wel wel wel al iets gevangen?" vroeg Gale met een lachje.
"Nee nog niks"zei Katniss.
"Oke we splitsen op Mady rechts, Katniss links en ik recht door goed?" vroeg Gale.
We knikte en liepen de kant op wat Gale ons had aan gewezen en ik had meteen prijs een kolonie konijnen zaten te grazen op een open veld dit is mijn geluksdag heel sluw kruip ik door het hoge gras stilletjes naar de konijnen toe als ik er bijna ben spring ik op de konijn ik heb er twee te pakken kunnen krijgen en ik pak ze met hun nek vel ze krabden mij met hun scherpe nagels mijn hele elleboog begon te bloeden ik keek de konijnen met een bloeddorstige blik aan ze kregen schrik van mij en toen sneed ik de keel over van de twee konijnen en haal de bloeddorstige blik van mijn gezicht af en loop terug naar de plaats waar Gale , Katniss en ik hadden afgesproken Gale en Katniss waren er al dat is snel .
ze hadden niet echt een goede vangst Katniss had een vogel en Gale een eekhoorn.
"Mady goede vangst " zei Gale
"Kom laten we de eekhoorn op eten en de konijnen en de vogel kunnen we voor iets goed ruilen "zei Katniss.
We maakten een vuurtje en we deden de organen uit de eekhoorn en we legden het op het vuur ondertussen maak ik mijn messen weer zuiver.
De eekhoorn smaakten want ik had van gisteren niet meer gegeten.
"Happy Hongergames" zei Gale en hief zijn eekhoorns poot op en we lachten alle drie.
"Weetje eigenlijk moeten wij drie het bos in vluchten niet meer die stomme regeltjes waar we moeten naar luisteren" zei Gale.
"We geraken nog niet eens 2 km ver of het capitool heeft ons beet en maakt van ons avox" lachte ik.
"ik heb Prim nog en jij je broers Gale" zegt Katniss.
"Ja weet ik pak Prim mee?" Vroeg Gale
"Prim in het bos denk je dat dat wel een goed idee is ?" zei ik.
We begonnen alle drie te lacht dat opeens we werden verstoort en zagen een soort van vliegtuig van het capitool.
Vanaf nu is officieel de 74 ste hongerspelen begonnen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen