Foto bij Love 34.

Dit is hoofdstuk 34! Het is best kort maar mijn ideeën waren een beetje op voor dit hoofdstuk! SORRY!

Louis P.O.V.

*Flashback*
We hadden zo lang geslapen dus hadden we besloten om het ontbijt over te slaan en onmiddellijk te gaan lunchen. Laura haar mama had een hele voorraad broodjes ingeslagen omdat ze wist dat we allemaal best veel aten. Vandaag is het ook Charlien's verjaardag! Ze zal niet weten wat ze ziet! Ook heb ik nog een verrassing voor haar.
Iedereen had zich snel aangekleed en was naar beneden gekomen om te lunchen. Laura's moeder kwam ook bij ons zitten. 'Het zijn mijn zaken misschien niet hé.' , zei haar moeder 'Maar uhm, hoeveel koppeltjes zijn er nu eigenlijk?' vroeg ze. 'Er is er maar eentje.' zei Laura en ik zag dat ze een beetje triest keek 'Wat dacht je van 2?' zei Niall, ze keek Niall niet begrijpend aan 'Wil je mijn vriendin zijn?' vroeg Niall aan haar, ze antwoordde niet met woorden maar gaf hem een kus recht op zijn lippen 'Wat heb ik gezegd geen gekus in mijn huis!' zei Cindy, iedereen begon te lachen 'Dat betekend dus een ja?' vroeg Niall, ze knikte 'Wel dan zijn er 2 koppeltjes.' , zei Bo, 'Maïte en Harry, en Laura en Niall.'
De tijd ging snel voorbij, we hadden namelijk weer eens 'Just Dance' gespeeld omdat we gisteren zo hard gelachen hadden ermee. 'Gaan we ons eens klaarmaken voor mijn verjaardagsdinertje?' zei Charlien, volgens mij was ze gewoon heel erg benieuwd naar de cadeau's die ze zou krijgen. Iedereen gaf toch toe. 'We hebben 2 badkamers, dus ik stel voor dat de jongens zich omkleden in mijn kamer en wij ons verdelen over de 2 badkamers.' zei Laura, iedereen was akkoord met dat voorstel. Ik was het toch al lang gewoon om mij samen met de jongens om te kleden.
Wij waren op 5 minuten klaar, de meisjes dat duurde veel langer, 30 minuten duurde het eerder dat de eerste terug binnenkwam. Het was wel de moeite waard dat we zo lang moesten wachten. Bo kwam terug en ze droeg een rode jurk, rode pumps en een wit tasje. Na Bo kwam Laura binnen ze droeg een blauw met wit jurkje, blauwe pumps en een beige tasje. Laura werd gevolgd door Maïte, die een zwart jurkje met nog wat kleuren droeg, rode pumps en een rood tasje. Josche kwam dan weer na Maïte binnen, ze droeg een turquoise jurkje, zwarte pumps en een zwart tasje. En na Josche kwam de jarige binnen, mijn Charlien, ze droeg het witte kleedje met de glitters die ik voor haar gekozen had, zwarte pumps en ook een zwart tasje. Ze kwam naar mij toe 'Je ziet er schitterend uit!' zei ik 'Jij ziet er anders ook best goed uit.' zei ze en iedereen liep de deur uit op naar het restaurantje.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen