Whaaaaa, ik ben zo'n slechte schrijfster, he spijt me dat het zo lang geduurd heeft, ik heb zelfs al een abo o.o... Ik ben nogal druk met fora enzo, dus sorry als het lang duurt, ik doe mijn best.

Gray liep naar me toe, "Nu is het mijn beurt, ik wil weten wat sterker is." Ik grinnikte, ik had niets anders verwacht van een Ice-Maker, Aura Extend was immers een sterkere kopie van Ice-Make. In de loop van deze zeven jaar zijn er meerdere Make magic verschenen, van alle elementen die je maar kunt bedenken. Aura Extend werkt misschien een beetje anders, maar het principe is hetzelfde.
Ik liep een beetje achteruit, "Kom maar op dan, Ice Gray," en ik gebaarde koeltjes dat hij mocht beginnen. "Ice Make Battle Axe!" Hmm, een zwakke techniek als dat dus? "Aura Extend Whip!" Twee exact dezelfde spreuken kwamen op elkaar af, het was nu blauw tegen paars. De spreuken raakten elkaar en er ontstond meteen een rookwolk, maar ik vernam dat mijn spreuk nog intact was, het was immers gemaakt van mijn eigen Aura.
Toen de rookwolk verdwenen was zag ik dat er een krater in de grond gevormd was, ook lagen er brokken ijs op de grond. "Niet slecht. Ice Make Lance!" Vijf lansen kwamen op mij af, maar het deerde me niet, ijs was zwakker dan mijn Aura, "Aura Extend Shield." Ik denk dat hij wil weten welk schild sterker is, van mij mag hij het wel weten. De lansen knalden tegen het schild aan, en dat was te vernemen, Gray had zich duidelijk niet ingehouden bij deze aanval, maar nog steeds was mijn schild intact. Ik bedacht me niet, liet het schild verdwijnen en riep snel "Aura Extend Katana" tewijl ik naar Gray rende. "Ice Make Shield!" Het was dus echt om te kijken welk schild sterker was. Ik haalde uit met een normale slag van één van mijn katana's, die het schild vernietigde. "Sorry Gray, ijs is nou eenmaal niet beter dan Aura." Ik vernam dat Gray na deze woorden moord neigingen kreeg, alsof ik hem net beledigd had. Dat was goed. Heel goed. Dit soort motivatie kon hij goed gebruiken om te trainen. "Mooi, waarom gaan we morgen niet samen trainen? We kunnen het beiden wel gebruiken." zei ik met een neutrale toon. Verbaasd keek hij op, hij kon niet geloven dat ik ondanks de sfeer nog zoiets kon voorstellen, "Jij... ... Waarom ook niet." Ik glimlachte, dit ging makkelijker dan verwacht. "Ok, morgen middag, dan kunnen we nog uitslapen, want vanavond wordt het feesten!" Riep ik uit. "Ja! Dat is de spirit nieuweling!" Riep Natsu enthousiast terug. "Hey, Natsu, probeer op z'n minst haar naam te onthouden!" Riep Gray geïrriteerd naar Natsu, waarop Natsu zijn tong uit stak en weg rende. "Hey, kom terug!" riep Gray nog terwijl hij achter hem aan rende. Aangezien geen van beide mijn naam genoemd had, vroeg ik me af of op z'n minst één van beide het had onthouden.

Reageer (3)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen