Foto bij 10.

'Liv?’ Tom keek op naar zijn nieuwe tegenspeelster en grijnsde toen hij zag hoe ze eraan toe was. ‘Iets te diep in het glas gekeken?’ Liv keek lachend naar Tom om, hij had gelijk. Liv had gedacht dat ze Tom wel zou vergeten als ze maar genoeg dronk, helaas was dat niet het geval. ‘Nee hoor.’ Liv was zelfs mooi en elegant als ze dronken was. ‘Kom, dan breng ik je naar huis.’ Tom ging van zijn barkruk af wou net Liv zijn hand nemen toen ze zich naar de ober draaide en nog eens 2 cocktails bestelde. ‘Laten we wat fun beleven.’ Liv grijnsde en gaf een glas aan Tom die het gretig aanpakte. Dit zou nog eens verrassend makkelijk voor hem kunnen worden, op deze manier kon hij Liv gebruiken zoals David het wilde zonder zich schuldig te moeten voelen. ‘Op ons!’ Liv was zo dronken dat ze niet doorhad dat ze Tom aan het uitdagen was. Ze was begonnen met een onschuldig shotje tequila en nu zat ze de ene naar de andere cocktail te drinken om haar gevoelens te vergeten die ze voelt voor de jongen die nu voor haar zat. ‘Oh, dit is een leuk liedje!’ Liv trok Tom recht en begon haar heupen op de muziek te bewegen, ze had echt alle controle verloren maar dat vond Tom niet erg. Integendeel, hij vond het wel opwindend haar zo te zien, ze had echt alle remmen losgegooid. ‘Tom, ik moet morgenvroeg op de set zijn. Kan jij een oogje in het zeil houden?’ Chase knikte kort naar Liv, Tom besefte ook dat ze haar hier niet alleen konden laten. ‘Ik blijf bij haar, maak je maar geen zorgen.’ Tom glimlachte en nam afscheid van zijn nieuwe collega, hij mocht Chase wel. En ja, het hielp wel mee dat hij Liv haar beste vriend was. ‘Schoonheid, zal ik je naar huis brengen.’ Tom nam Liv haar hand en net op dat moment zag hij een flits afgaan. ‘Fijn, paparazzi.’ mompelde Liv, zelfs nu ze dronken was, had ze een hekel aan de pers. Tom dacht daar immers anders over, paparazzi betekende media-aandacht en dat was net wat David wou. ‘Kom, we gaan naar huis.’ Tom sloeg zijn arm om haar middel en pakte haar tasje. ‘Kijk, Tom Kaulitz heeft een slachtoffer voor vannacht.’ Tom grijnsde bij het horen van die opmerking, hij keek even het meisje die het zei aan en liep verder met Liv. Hij weet niet waarom maar hij zag Liv niet als een slachtoffer hoewel ze er goddelijk uitzag. ‘Blijf je slapen?’ Liv had gedronken om haar gevoelens te negeren maar ze werd nu alleen maar nogmeer aangetrokken door hem. ‘Graag.’ Tom grijnsde en liep expres voorbij de paparazzi die buiten de nachtclub stonden. Dit werd morgen voorpagina nieuws!

Reageer (4)

  • AlreadyGone

    Hij kan maar beter klaar zijn voor een kwade Liv morgenochtend.
    Snel verder!
    x

    1 decennium geleden
  • Eyka

    Na-ah! Ik dacht dat Tom dat gevoel in zijn buik had dat hij niet goed kon thuisplaatsen en waarvan hij ergens vermoedde dat het verliefdheid kon zijn? Dan hoort hij niet meteen te blijven slapen. Maarja. Tom blijft Tom. Tegen dat zijn hersenen iets vatten..
    Ik ben benieuwd hoe die twee elkaar gaan kunnen aankijken als ze terug nuchter zijn (en als ze nog beseffen wat er gebeurd is)..
    <3.

    1 decennium geleden
  • Inspires

    Ik denk dat als Liv erachter komt, ze er niet gaat kunnen om lachen. Snel verder, je schrijft super <3

    1 decennium geleden
  • Inviolable

    Hmm nu vind ik Tom dan toch weer een eikel :').
    Hij maakt er maar al te graag gebruik van, nu ze dronken is en dat is toch iets waar ik op tegen ben xd.

    Ga je snel verder <3?
    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen