Foto bij 383. Minecraft (Voor lovegs4ever)

Story van: Seelisch

We weten allemaal hoe hij is, de beruchte Tom Kaulitz. Althans dat denken we toch. Bill daarentegen is helemaal anders. Hij verafschuwt de vele oneightstands van zijn tweelingsbroer en gelooft steevast dat zijn soulmate op een dag voor zijn neus zal staan. Liefde voor hem is eeuwig en niet voor slechts één nacht.
En ik, ik werd toevallig in hun leven gegooid. Het lot bracht me tot bij hen, maar leerde me ook dat er aan alle goede dingen meestal ook een pijnlijke keerzijde verbonden is. Het was mijn lot.


he blood that's running through our veins makes it possible to live. But to be honest, my blood will be the reason of my death.


Edit 27/06/2012:
Nadat ik bijna een jaar niet meer aan dit verhaal geschreven heb, ben ik weer helemaal terug om verder te gaan. Ik heb nog altijd de intentie dit verhaal af te maken en ik weet dat die dag zal komen, aangezien het einde van dit verhaal al jaren geleden geschreven is.
Het rode zinnetje hierboven is nog steeds de enige 'spoiler' die je hier leest en dan nog ben ik vrijwel zeker dat het zo goed als niks verklapt. Het zal alleen maar steek houden als je dat ene deeltje leest. Ja, dit hoort jullie nu aan te zetten tot lezen.
Ik wéét dat mijn omschrijvingen vaag zijn, maar ik hou ervan mysterieus te zijn en alles langzaam in gang te zetten, zodat uiteindelijk de puzzelstukjes in elkaar vallen. Het enige wat ik nu kan doen, is jullie beloven dat dit geen standaard fanfiction wordt met schattigheid, drama, gekwijl aan liefde en een happy-end. Neen. Maar wie ben ik om daarover te oordelen, lees het zelf.


Het lot-Bill Kaulitz



Genre: Drama, Fanfiction, Romantiek
Leeftijdskeuring: AL
Status: In Ontwikkeling

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (13)

  • sasomi

    4 en 7

    1 decennium geleden
  • ianhasaniceass

    Minecraft is een spel waarbij je een geheel eigen wereld kan bouwen. Je kan ook samen met andere spelen. Ik hoop dat het goed is uitgelegd. En bedankt he(flower)

    1 decennium geleden
  • SuperrrLouis

    xd, die nyancat

    1 decennium geleden
  • Nikkietjuuhh

    Ken ik iet?? ;o

    1 decennium geleden
  • Roceanity

    omfg nog nooit van gehoord

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen