HurtedHeart
Naam: Jadelynn Sophie Bright
Leeftijd: 24
Geslacht: Vrouwelik
Soul*:

Dit is haar Doodshoofdaapje. Zijn naam is Jack/Jackie
Karakter: Jadelynn is een lief, maar nieuwschierig iemand. Als ze eenmaal iets hoord wat intressant is wilt ze het weten ook. Ze is een betweter en wilt graag alles beter weten dan de rest. Ze wilt mensen graag iets leren over de nacht. Ze vind de nacht namelijk prachtig. De maan de sterren. Ze heeft ook wel humor, maar kan serieus zijn als het moet. Je kan Jadelynn alles kwijt als je iets dwars zit. Ze is begripvol en probeert je meestal te helpen als dat moet.
Uiterlijk:


Kracht**: Verbeterde zintuigen en lichaam. Ze is sterker en sneller dan de meeste mensen en haar Zintuigen zijn heel veel beter. Hierdoor kan ze ook in de nacht kijken en hoord ze alles. In de loop van de jaren heeft ze ook dingen kunnen ontwikkelen voor de aanval. Ze kan nu bijvoorbeeld een piep laten klinken naar personen die zich niet gedragen. Als dit eenmaal gebeurt dan moet je je oren beschermen, maar dat is meestal niet genoeg. Je kan er zelfs verlamt door raken.
Extra: Jadelynn is Leraar Nachtlessen.


Rechazame
Naam:Elliott Stephens
Leeftijd:25
Geslacht:mannelijk
Soul*:


Een fret genaamd Dusty
Karakter:Elliott zijn karakter is moeilijk te omschrijven. Over het algemeen is hij een relaxte kerel met wie je veel kan lachen. Hij is ook iemand met wie je goed kan praten. Hij zal je altijd proberen op te vrolijke als je down bent, nadat hij naar je verhaal geluisterd heb natuurlijk.
Elliott word vaak als een van de leuke leraren gezien. Hij geeft les op de manier hoe hij zelf is. Met humor maar op een manier dat het de leerlingen ook boeit, alles behalve saaie lessen dus. Daarnaast staat hij altijd klaar voor zijn leerlingen.

Uiterlijk:



Elliott is zo 1.85 lang. Hij heeft een blanke huidskleur maar zit altijd in de zon waardoor het toch lichtelijk gebruind is. Hij heeft een mannelijk gezicht, normale lippen met spierwitte rechte tanden. Daarnaast heeft Elliott kristal blauwe ogen. halflange bruine haren die hij altijd een beetje warrig laat zitten.
Qua kleding verschilt Elliott vaak. Maar vaak wat simpel. Zo draagt hij bijna altijd een spijkerbroek met sneakers, al verruilt hij die soms voor nette zwarte schoenen. Soms draagt hij gewoon een t-shirt of trui, maar ook wel eens een overhemd die hij op een casual manier draagt of ie er nou een stropdas bij draagt of niet. Zijn kledingstyle is over het algemeen casual te noemen.

Kracht**:Elliott en zijn soul Dusty kunnen onzichtbaar worden.
Extra:Elliott is leraar soul verzorging


Nyan
Leraar gym
Naam: Maxwell Scot
Leeftijd: 27
Geslacht: Man
Soul*: Caeli(latijns voor lucht)

Karakter: Maxwell is een sprotive persoon,hij ziet ‘alles’ ,maar is zeer koppig en kan soms fel reacheren.Hij moeit zich graag en help vaak leerlingen als ze in de problemen zitten.Maxwell heeft ook graag aandacht.
Uiterlijk:


Kracht**: Snelheid
Extra:Hij is getrouwd en zijn vrouw is nu zwanger


BlueHope
Naam: Nathan Miller
Leeftijd: 24
Geslacht: Mannelijk
Soul*:


Fennec Fox named Renier
Karakter: Aardig, betrouwbaar, onafhankelijk, goed gehumeurd en slim. Hij is vaak nogal druk en kan soms geen moment stil zitten. Hij is erg nieuwsgierig en kan er niet goed tegen als hij iets niet weet. Hij vertrouwd mensen snel, maar geeft bijna niemand een tweede kans. Hij is erg goed in de omgang en is spontaan. Toch als hij je niet mag kan hij heel arrogant en schuw overkomen. Hij kan zich overal uit praten en helpt andere graag met problemen, hij vindt wel dat diegene het probleem zelf moet.
Uiterlijk:


Kracht**: Renier heeft de kracht van elementen. Aarde, vuur, water en lucht zijn niet moeilijk om te beheersen. Hij gebruikt ‘aarde’ het liefst in de tuin. Vuur in de winter en water vooral als het warm is. Hij houd niet van zijn ‘gave misbruiken’, maar vind het absoluut niet erg om iemand een brandwond te geven. Ze zeggen dat ‘ruimte’ ook een element zou zijn. Maar dit is niet iets wat beheerst kan worden.
Extra: Leraar Kracht


Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen