Foto bij Deel 16

‘Weekends in bed, no scrambled eggs or bacon, I just have time for youuuu.’ zong ik vrolijk. Busy van Olly Murs was altijd al een van mijn lievelingsliedjes geweest. Opeens voelde ik een kussen tegen mijn achterhoofd. ‘Sarah! Mijn haar zat net goed!’ zei ik boos, terwijl ik naar mijn borstel greep en opnieuw mijn haar begon te kammen. ‘Hoe vraag sta jij op!’ vroeg Sarah met een ochtendstem. Ik draaide me naar haar om. ‘Um, vroeg? Schat, het is half 1 ’s middags.’ Een ‘Oh’ verliet Sarah’s mond. Ik glimlachte. ‘Hup, sta op luilak, mijn moeder is al klaar met het ‘ontbijt’.’ Zei ik tegen haar, terwijl ik het kussen teruggooide, recht in haar gezicht.

Na het ontbijt stormde Sarah de trap weer op. Verbaasd kijk ik op van mijn kom musli. Ik keek mijn moeder vragend aan, die haar schouders ophaalde. Waarom rende Sarah opeens zo snel naar boven? Langzaam schoof ik mijn stoel naar achteren en slenterde ook naar mijn kamer. Daar trof ik Sarah aan achter mijn laptop. Ze keek op. ‘Mag ik je laptop even gebruiken?’ ‘Nou, volgens mij maakt het toch niet uit of ik ja of nee zeg, je gaat er toch wel op.’ ‘Dat beschouw ik als een ja.’ zei Sarah met een glimlach, en ze keek weer naar het scherm. Ik kwam achter haar staan en tuurde mee over haar schouder. Ik zag dat ze was ingelogd op Twitter en nu in het zoekbalkje ‘Louis Tomlinson’ intypte. Ik fronsde mijn wenkbrauwen. ‘Sarah, mag ik vragen wat je aan het doen bent?’ Twitter was klaar met zoeken, en Sarah klikte op Louis’ profiel. Ze scrolde langs zijn tweets. ‘Kijken of de jongens nog iets hebben getweet. Ik mag niets, maar dan ook echt NIETS missen.’ Wat zei ze nou? Ze checkte elke morgen de tweets van One Direction? Oké, nu was het dus echt officieel. Dat kind was compleet gestoord. Ik rolde met mijn ogen en liep naar de andere kant van mijn kamer. Daar opende ik mijn kastdeuren. Hmm, wat zal ik vandaag aandoen. Ik was net van plan een jasje uit mijn kast te trekken, toen ik Sarah ‘OMG! DAT MEEN JE NIET! ROSIE IK HEB FAN-TAS-TISCH NIEUWS!’ hoorde gillen. Wedden om 5 euro dat het over One Direction ging? ‘Wat is er?’ vroeg ik. ‘Kom nou even!’ hoorde ik als antwoord. ‘Oké oké.’ Ik hing mijn jasje weer terug en liep naar Sarah toe. Ze zat te stuiteren op haar stoel. ‘Lees deze tweet van Zayn!’ zei ze, terwijl ze wild met haar hand gebaarde. Ha, ik had gelijk. One Direction. Jammer dat ik met niemand gewed had. Ik boog me voorover naar het scherm en las:

@zaynmalik
Hey guys. Just wanna let you all know ‘Zerrie’ doesn’t exist anymore. It just didn’t work. We’re still friends. No hate, she’s a wonderful girl. Lovely night too you all. x

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen