Foto bij Woordje van de schrijfster.

Lieve lezers,

Eerst en vooral bedankt dat jullie dit verhaal zo trouw hebben gelezen en jullie zo hebben ingeleefd in het verhaal. Dit was voor mij een puntje waarom ik bleef verder schrijven.
Ik weet dat ik een goed jaar heb stil gelegen met schrijven aan dit verhaal. Dit kwam door verschillende omstandigheden. Toen ik eindelijk de moed terug had om verder te schrijven is het allemaal eigenlijk zeer snel gegaan. Ik ben blij dat de meeste dan toch nog hebben verder gelezen.

Dit verhaal is eigenlijk heel dom begonnen. Ik zat in een uurtje studie op school en had helemaal niets te doen. Dus besloot ik maar om op een kladblaadje wat te beginnen schrijven wat in me opkwam. Zo zijn de eerste hoofdstukken van dit verhaal geboren. Nooit had ik gedacht dat ik er een zo groot verhaal ging van kunnen maken en dat het dan ook nog een succes zou gaan worden. Zeker omdat ritmische gymnastiek een sport is die de meeste niet kennen en ondergewaardeerd word.

Ik hoop dat ik jullie een mooi verhaal heb kunnen brengen, liefst een beetje anders dan de andere fanfiction's. Ook hoop ik dat ik jullie heb laten kennis maken met een mooie sport, die ikzelf ook beoefen. En ik hoop dat jullie net als de personages in mijn verhaal ook blijven vechten voor jullie dromen.

Veel liefs,
Maaike x

Reageer (4)

  • lunarosa

    Wauw! Wat een super verhaal zeg! Ik kon mij echt inleven in je verhaal! (H)

    9 jaar geleden
  • gothicpop

    Dit was echt een super verhaal.
    Het was leuk om te lezen en juist anders dan andere verhalen die ik heb gelezen.
    Het ritmische gymnastiek was juist leuk. Zelf zit ik op gewoon turnen en het was vooral leuk om de routines te zien op die filmpjes zoals jij ze in gedachte hebt.

    Niks meer te zeggen dan dat ik heb genoten (Y)(Y)(H)(flower)

    9 jaar geleden
  • MissHumanoid

    pieps! ik heb net nog je verhaal gelezen :D ik vond het super ^^ Leuk geschreven en een origineel idee! (flower)

    1 decennium geleden
  • 0630x

    Wacht, is dit het einde 0_o Maar dat wil ik helemaal niet je verhaal is prachting <3!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen