Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • AlienStar

    OMG! Snel verder. Mooi geschreven!(flower)

    1 decennium geleden
  • Eyka

    Ik begon dit verhaal stiekem al te missen, echtwaar. Ik had er zo nu en dan al eens aan gedacht. - Dat bewijst maar eens wat voor een leven ik wel niet heb. Maar dit deeltje is niet zoals alle andere het waard.
    Ik hou van de psychologie die je hierin steekt, de gedachtegang enzovoort. Want het moet echt wel zo zijn, dat je gewoon iedere aanraking kan gaan analyseren - zélfs een blik kan je eraan gaan onderwerpen. Het moet vreselijk zijn dat Bill & Oona eraan ten onder kunnen gaan.
    Daarom hou ik van dit verhaal, er is altijd die ondertoon aanwezig. Een voorzichtigheid die zegt dat het niet zomaar vanzelfsprekend goedkomt. - Like, een trauma los je niet in een maandje op ofzo, zélfs mét de steun van iemand én met iemand die je graag ziet, you know. Het blijft altijd een worstelen met tegenstrijdige gevoelens.. Ik ben dan ook zo blij dat ze eindelijk een poging doet het te vertellen. (Ik had trouwens eerst mislezen, ofja, over de aanhalingstekens gelezen, waardoor ik dacht dat ze Bill voor monster zag en ik een paniekaanval deed, omdat ik dacht dat ht nu volledig de verkeerde kant uitging en dat Bill te snel ging met z'n handjes aka aantastelijkheden.)
    Ziezo, alweer een lange reactie van mij, omdat ik het niet kan laten, jij en je verhaal het verdienen en omdat ik het gewoon zo graag doe, mij inleven (':

    1 decennium geleden
  • BlackLeather

    Arme Bill. Wat erg dat hij zo met zichzelf in de knoop zit. Het is begrijpelijk dat hij dat denkt maar dat stomme internet ook altijd!!!
    Ik vind het goed dat Onaa naar Bill is gegaan om alles even op te helderen, zo laat ze nog meer blijken dat ze om hem geeft.

    Prachtig geschreven weer!!!

    (flower)

    1 decennium geleden
  • AlreadyGone

    Geen enkel probleem dat je ons liet wachten. Het was het zeker waard! ;)
    Snel verder! (flower)
    x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen