Foto bij De 100e Hongerspelen - 76

Hey, ik ben net met een Weerwolven van Wakkerdam-wedstijd gestart, iemand zin om mee te doen? (A)

Klik!

Wond uitkuisen, zalf dun smeren, een spuit per dag, afdekken. Pijnstillers als het nodig is, maximum twee per dag, halve dag tussen laten.


Vania glimlachte. Meteen nam ze het potje zalf en zo voorzichtig ze kon smeerde ze een laag in Ians wond. Ian gilde het uit van de pijn, en Seija reikte hem een fles water en een pijnstiller aan. Dankbaar nam Ian het aan. Vania nam de eerste van de drie spuiten en spoot die in vlak boven de wonde. Met een windel dekte ze alles netjes af.
“Je bent geweldig lieverd”, zuchtte Ian.
“Jij ook, dat je het zo lang hebt volgehouden”, glimlachte Vania. Ze gaf hem weer een zoen. “Seija, is er iemand die onze richting uitkomt of te dicht in de buurt is?”
“Nee, waarom?”
“Dan blijven we hier”, besloot Vania. “Ik ga een paar strikken zetten.” Ze nam de touwen uit haar rugzak en die van Ian.
“Wat ga je doen?”, vroeg Rue.
“Eten proberen vinden”, zei Vania. “Ik ben zo terug hoor.”
“Mag ik mee?”, bedelde Rue. Vania aarzelde. “Goed dan”, stemde ze in.

***


“Vania, Ian en Rue zijn samen, Seija uit zeven is er bij. Nu Xandrijn nog en met wat geluk die Andrew en zijn dochter, dan zijn ze bijna even sterk als de beroeps”, glimlachte Katniss. Ze was opgelucht, haar zoon had een medicijn waarmee hij verder kon en voorlopig leken ze allemaal veilig te zijn. Bovendien zouden ze van de beroeps niet veel te vrezen hebben zolang Odette hen hielp, en dat leek nog steeds het geval te zijn. Bovendien was het avond nu, er zouden waarschijnlijk geen tributen meer op jacht gaan vannacht.

Reageer (6)

  • NEWgirlS

    vannacht niet nee maar wel ochtendvroeg en dat kan als een verassing aankome

    1 decennium geleden
  • Eef95

    Hopen dat het zo goed blijft gaan!

    snel verder

    1 decennium geleden
  • Oblivisci

    SNEL VERDER!!

    1 decennium geleden
  • xKimberley24

    YES ALLES GAAT GOED IN DE ARENA
    EN IK HOU VAN WEERWOLVEN VAN WAKKERDAM DUS IK KOM ME AANMELDEN
    ok sorry voor hoofdletterspam xD
    SNEL VERDER OK.

    1 decennium geleden
  • wildheart

    okeetjes, heb me aangemeld voor 't spel... En nu dit gelezen, superleuk stuk. Die man met dochter moet er ook bijkomen! Dan kunnen ze de beroeps - Odette verslaan, en dan heeeel erg snel weg!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen