Foto bij 82. || Rainbows ||

Okey, morgen proberen we het nog eens. IK WIL ECHT IN DE TOP! :'(
sorry dat ik vandaag maar 2 stukjes had... Als er voor 11 uur op dit hoofdstuk heelveel reacties zijn; krijgen jullie er nog 1 (H)
luff mn heersbeestjes (K)

Hij droeg een donkerblauwe Hoodie. Het zwarte letters er op en een pijl die richting mij wees. De letters waren eigenlijk net iets te klein voor op een shirt, maar ik kon het wel lezen. Er stond; I think he's gay. Met daaronder die pijl. Oké, dat hielp dus niet echt tegen het blozen. In tegendeel, het werd alleen maar erger. Ik nam snel weer wat kleding en dook het hokje weer in. Ik trok het aan en stapte er weer uit. Ik had eigenlijk niet eens gekeken wat ik aan had getrokken. "Je shirt zit verkeerd om..." merkte Harry grinnikent op. "Oh..." zei ik droogjes en probeerde hem goed te doen, maar ik draaide hem enkel in de knoop. Het was een shirt met een soort bretels eraan vastgenaaid. "Laat me je helpen." zei Harry. Het viel me op dat hij eigenlijk best sloom sprak, wat hem juist best schattig maakte. Ik liet mijn armen slap terwijl Harry het shirt uit de knoop haalde en goed liet hangen. Toen hij klaar was keek Justin er goed naar. Ondertussen trok hij zijn shirt uit en verwisselde het voor een ander. Ik kon er niks aan doen dat ik grijnzend naar zijn sixpack keek. "Nee, dat is niks..." zei Justin peinzend. Huh, waar hat hij het over? "uh wat?" vroeg ik en schudde even met mijn hoofd om alles op een rijtje te krijgen. "Dat shirt dat je aan hebt. Het is niet lelijk of zo, maar past gewoon niet bij je." zei Justin kritisch. Harry leek het met hem eens te zijn. "Maar die broek is wel leuk."
Ik keek even naar beneden wat voor broek ik aanhad. "Jawel..." mompelde ik toen ik zag dat ik een witte jeans aanhad. Ik was er niet gek van of iets dergelijks. Nee, dat niet.
"Mag ik zelf nog even kijken of er nog iets leuks ligt in de winkel?" vroeg ik Harry. Hij knikte. "Natuurlijk!" ik glimlachte gelukkig naar hem en liep nog met de kleding van de zaak aan, verder de winkel in. Ik ging de rekken bij langs en nam mee wat ik leuk vond.

Reageer (5)

  • Bellum

    Ik weet wat!
    Je gaat om twee voor twaal een hoofdstukje activeren en dan gaan wij allemaal om precies twaalf uur Kudoën! :)
    Maaaar dat moet je wel even vertellen in dat stukje die je nu gaat activeren ^-^

    1 decennium geleden
  • Perv

    NAWH

    1 decennium geleden
  • HoneymoonAve

    It's amazayn :D

    1 decennium geleden
  • Appelpudding

    Whoop whoop i like harry ;D

    1 decennium geleden
  • Chipitos

    Naaaajjsss (:

    You have to be a sweetie and give us another chappie very soon (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen