1. Elke ronde (dus elke dag en elke nacht) duurt een week.

2. Je verklapt je rol niet!

3. Naamwijzigingen worden gemeld in topic, reactie of via pb (je hebt 1dag tijd nadat ik het gemerkt heb)

4. Je houdt je aan de deadlines om te reageren (als je een tijd niet online kan komen en je meldt dit tijdig hou ik daar rekening mee, je doet dan bijvoorbeeld een week niet mee en kan in die tijd ook niet sterven)

5. Als een weerwolf niet meer reageert op berichtjes van medeweerwolven mag dit gemeld worden!


6. Je kan overleggen in reacties in de story, in het topic of via pb

7. Vragen stellen mag altijd, maar steeds via pb. Als ze leerrijk zijn voor iedereen zet ik het antwoord in de story (anders loop je het risico te veel te verklappen, vb vragen die alleen op jouw rol toepasselijk zijn)

8. Wie zich niet aan de regels houdt kan gediskwalificeerd worden. Hier ben ik heel streng op! Je kan maar een beperkt aantal ‘fouten’ maken, deze zijn afhankelijk van de rol aangezien sommige rollen meer werk hebben. Maximaal aantal fouten ligt tussen 3 en 6, na dat aantal lig je er automatisch uit. Je krijgt steeds een waarschuwing als je een fout gemaakt hebt.
Fouten maken = je niet aan de regels houden (in de meeste gevallen zal dit zijn door niet te reageren of door naamswijzigingen niet door te geven).
Waarom ben ik zo streng? Ik heb gemerkt dat al meerdere van deze wedstrijden zijn vastgelopen doordat er niet meer gereageerd werd en iedereen erop wachtte. Ik heb liever minder deelnemers die wel doorgaan dan veel deelnemers en een wedstrijd die vastloopt of ontzettend traag gaat.

9. Je neemt een abo op de story (eventueel ook op het topic)

10. Onderaan elk hoofdstuk zal ik melden wat er moet gebeuren, door wie en tegen welke deadline

11. Als je dood bent doe je uiteraard niet meer mee, en reageer je ook niet meer op de story, hoogstens nog op het hoofdstuk waar je dood verklaard bent

12. Ik update tijdens de ‘dag’ regelmatig

Ik ben in principe bijna elke dag online, maar ik kan dat niet garanderen, dus als je twee tot drie dagen moet wachten op een antwoord of reactie hoef je je geen zorgen te maken.

Reageer (3)

  • katl1

    @Ilseh95: Ja, misschien, volgende keer dat we ook voor een burgemeester moeten stemmen, maar voorlopig hou ik het zo. De meeste reacties zijn duidelijk, enkel is er soms verwarring over wie burgemeester kan worden

    1 decennium geleden
  • ilseh95

    mag ik iets voorstellen? Er heerst nu nogal wat onduidelijkheid tijdens het stemmen: Is iemands stem voor de burgemeester of voor de lynch bedoeld...
    Als we nu eens afspreken dat we een stem voor de lynch/weerwolf dikgedrukt doen en een stem voor de burgemeester onderstreept. Dan kan daar ook geen verwarring meer over bestaan in het vervolg.

    Bijv. mijn eerste stemdag:
    (weerwolf) nachtkat
    (burgmeester) vollmer

    1 decennium geleden
  • wildheart

    oke! Ik doe mee! Maar dat ga ik nu natuurlijk in de topic zetten...

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen