Foto bij 77. || Rainbows ||

waarom zo weinig reacties? it makes me sad :(

luff mn heersbeestjes, reageer lekker veel en verkracht de kudoknop! (H)

"Dat..." Ik wachtte gespannen op zijn commentaar; want veel meer ideeën had mijn hoofd niet. "Is niet eens zo'n slecht idee. Máár...-" Natuurlijk moest er weer een 'maar' achter zitten. "HOE WIL JIJ IN GODSNAAM IN L.A. TERECHTKOMEN?!" riep hij half lachend. Zijn stem klonk spottend. Hij had weer eens een punt. Zoals hij bijna altijd had. Maar soms had hij geen punt, maar een komma. Flauwe humor Niall. Hele flauwe humor. Zuchtte mijn geweten. En ik snauwde hem zoals altijd af met; shut up. Hij was meteen stil en ik kon weer verder met het bereiden van mijn plan om in Los Angeles te komen. "Het vliegtuig. En de overige stukken huren we een busje." zei ik schouderophalend en keek hopend naar Justin. Hopend op een goed commentaar in plaats van een slecht commentaar. "Oh, wacht eens even... Mijn neef woont praktisch naast Brackett Field!" riep Justin opgewonden en begon in de lucht te springen. Ik keek hem raar aan. "Hij woont naast Bakbrood wat?" Hij lachte. "Niet bakbrood, Brackett Field. Dat is een vliegveld." legde Justin uit en legde op elk woord nadruk. Alsof ik een oud doof dametje was. Of heertje... Nee, dametje klinkt beter.
"Oh mooi! Dan kunnen we dus van het vliegveld in Birmingham het vliegtuig nemen naar Bakbrood Field!" riep ik enthousiast toen ik het snapte. Jammer genoeg was er hier in Sutton Coldfield geen luchthaven, en moesten we dus eerst weer naar Birmingham om met het vliegtuig te kunnen. "Ja! En dan lenen we wel een busje of auto van mijn neef!" riep Justin opgewekt en begon weer te springen. Mensen die voorbij liepen keken ons stomverbaasd aan en een paar kleine kinderen lachten ons zelfs uit. Niet dat het mij wat uitmaakte.
"Ik word berooeeeemd!" zong Justin en ik begon vrolijk mee te zingen. "Hij word beroooeeemd, luister maar hoe zijn limo broemt!" zong ik vrolijk. Justin stopte meteen met springen en keek me spottend aan. "Broemt?" vroeg Justin me en zuchtte. "Niall, serieus?" Ik keek hem nog serieuzer aan. "Ik wist niks anders dat rijmde." gaf ik toe. Justin kreeg weer een glimlach op zijn gezicht en ging verder met zingen. "Ik word berooooeeemd, ik word beroeeeemd!"

Reageer (5)

  • DiamondWhite

    Hij wordt beroe-oemd XD
    Dit gaat nog een hitje worden =)
    Btw, I looooove it! <3

    1 decennium geleden
  • Appelpudding

    HIJ WORD BEROEMD HIJ WORD BEROEMD ;D

    1 decennium geleden
  • Ilovemyself

    Cute^^

    1 decennium geleden
  • Perv

    Naaahwww Broemies

    1 decennium geleden
  • Bellum

    Zij worden beroemd-hoemt, zij worden beroeemmd

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen