Foto bij chapter two.

avalon.

We kregen een welgemeend applaus en we maakten lachend een buiging. Dit vond ik dus leuk, als mensen voor ons klapten. Mijn hand ging op zoek naar het flesje water dat op mijn versterker stond en ik nam een slok, en nog een. Toen ik het flesje naast de versterker op de grond had gezet en zelf op de versterker was gaan zitten, merkte ik op dat Felix met een van die jongens stond te praten, één van die jongens die net vrolijk stonden te kijken en het volgens mij leuk vonden. Ik kantelde mijn hoofd een beetje terwijl ik keek. Hij was wel cute, die jongen. Die andere jongens waren er ook nog steeds en stonden te praten met Romeo en Spencer, of met elkaar. Wow, loner feelings hier op m'n versterker. Ik grinnikte zachtjes en ging met mijn hand door mijn haar terwijl ik op mijn versterker, aka mijn stoel, zat. De jongen die bij Felix stond keek even mijn kant op en glimlachte naar me, waarna hij twee passen zette en voor me stond. Ja, het was echt maar een klein stukje waar we stonden en we hadden ook nog overal rotzooi liggen, want het mocht niet onder het afdakje vandaan, want dan werd het nat, waardoor het stuk zou kunnen gaan en dat wil je niet. De jongen was niet veel groter dan mij, dus hij was nogal klein, hij had een fake leren jack aan met volgens mij een sweater eronder. Ik grinnikte even en hij glimlachte naar me.
"You sounded really great." zei hij tegen me en ik glimlachte naar hem.
"Well, I am happy that you liked it." zei ik en ik knipoogde naar hem. Dat deed ik wel vaker bij cute boys, want ja, ik flirt wel vaker, iedereen doet dat toch en het is gewoon grappig om te doen en hij was nogal cute. Als een jongen terug flirt word ik altijd verlegen, nogal raar, maar waar. Hij grijnsde een beetje en stak zijn hand uit.
"I'm Josh." "Avalon." "A pleasure to meet you Avalon." "Also a pleasure to meet you to Josh." We lachtte even en schudde de hand. Ergens kende ik zijn vrienden van, misschien waren ze hier wel vaker langs geweest, maar dan zou ik het me beter kunnen herinneren. Misschien zijn ze beroemd en heb ik ze een keer op tumblr langs zien komen. Ik tikte met mijn nagels op mijn gitaar en begon het weer een beetje koud te krijgen, waardoor ik lichtelijk op en neer begon te springen op mijn all stars. Josh glimlachte heel schattig en wreef een beetje langs zijn nek en keek naar mijn gitaar.
"I play the drums, but is this your own g-" "Josh! We're goin', ya comin'?" Josh wou wat vragen, maar werd 'ruw' onderbroken door zijn blonde vriend, die ik ergens van herkende, die net met Romeo had staan praten. Ik grinnikte even toen Josh met zijn ogen rolde.
"Niall, shut up, I'm coming." zei hij, half mopperend, tegen zijn vriend, die blijkbaar Niall heette. Nog steeds ging er geen belletje rinkelen.
"Stop flirting with the cute girl, Josher." zei een wat langere vent, die ook wat ouder oogde en Josh rolde met zijn ogen, waarna hij even zuchtte. Het klonk net als je familie, die dan tegen je gaat zitten schreeuwen wanneer je iemand op bezoek hebt of door je gesprekken heen praat. Ik grinnikte even en beet zachtjes op mijn duim nagel.
"Well," zei Josh en hij keek me een beetje scheef aan, "I've to go, but can I see you agian? Uh- I.. Can I have your number?" Josh beet op zijn onderlip maar bleef me aankijken. Het viel me op dat het puntje van zijn neus rood was en zijn wangen ook een beetje. Ik knikte glimlachend. Hij is cute, dat moest ik toegeven. Ik pakte een pen, die ik altijd naast mijn versterker heb liggen en schreef mijn nummer snel op zijn hand, waarna ik hem wegduwde richting zijn vrienden, lachend.
"Your friends are waiting Josh." zei ik lachend, terwijl ik hem weg duwde richting zijn vrienden die aan het grijnzen waren, "And text me or so."

Reageer (2)

  • LukeHemmings

    Omg so cute!! Verder please!
    Xx LxL

    1 decennium geleden
  • xIsoldee

    Owh verder ;d x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen