Pic by BlackLeather xx

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • AlreadyGone

    Wow,ik vind het deeltje waarin Bill zijn frustraties uit maar echt ZO goed geschreven. Ik kon me meteen inleven in de situatie.
    En het is het beste voor Zarah en Onaa dat ze eens een goed gesprek hebben met elkaar.
    Snel verder! (flower)
    x

    1 decennium geleden
  • Eyka

    To be honest, ik heb dit stukje twee keer gelezen - of moeten lezen, omdat ik het ergens ingewikkeld vond. De eerste keer had ik het twijfelende gevoel dat ik 'over iets gelezen had' en iets niet vatte. Dus las ik het nog maar eens (': But, toen rinkelde het belletje. En het is prachtig hoe je het zo onderliggend typt - dat is geen duidelijke zin, I know. Maar ik bedoel, ik vat heel dit gedoe op als in de zin dat Zarah in plaats van praten met haar zus over vroeger, Oona gewoon weer aan de pillen gestopt heeft, zodat die haar konden kalmeren en zij niet hoefde aan te horen op welke manier en met welke handelingen haar bloedeigen vader haar bloedeigen tweelinghelft aangeraakt heeft. - Am I right? Want dat is wat ik zie in Bill zijn preek. Eerst snapte ik niet wat hij Zarah al verweet en zat ik hier met 'whatthehellishappening-face' 8'D. Maar als mijn voorgevoel weer juist zit en ik dit goed opvat, dan moet ik je alweer feliciteren met je schrijfkunsten, omdat ja. Je zegt het gewoon níet letterlijk, waardoor je als lezer moet nadenken en een paar kleine 'hints' bij elkaar moet rapen.
    Hmm, ik ga mijn lange reactie maar eens tot een einde brengen. Entschuldigung als ze niet zinnig is, maar ik was écht even verward met dit deeltje, wat goed is, want een verhaal waar alles er vingerdik opligt is ook niet goed (':
    <3<3.

    1 decennium geleden
  • BlackLeather

    Ik begrijp Bill's reactie maar al te goed! Zoals ik in mijn vorige reactie al zei, als Onaa niet met haar zus kan praten is Zarah niet goed bezig. Ik had al zo'n vermoeden dat er wat meer achter stak. Je hebt het heel goed verwoord en het plaatje past er perfect bij!!

    snel verder!!!(K)

    1 decennium geleden
  • BRAINWITCH

    Ja, ik begrijp Bill's frustratie heel erg goed. Ik zou hetzelfde gevoel hebben!
    Echt prachtig deeltje weer!
    En misschien is het inderdaad maar goed als Zarah en Onaa even alles gaan uitpraten. (:
    Snel verder! <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen