Foto bij Rainbow 'Kleding'

Opnieuw heb ik drie outfits samengesteld. Geen van allen bestaan ze uit (letterlijk) alle kleuren van de regenboog, want ik houd ervan om de outfits draagbaar te houden.

Outfit 1 is een tamelijk rustige outfit, met meerdere felle kleuren. Persoonlijk vind ik het een vrolijke, zomerse outfit. Een regenboog is het natuurlijk niet, maar dat vind ik al snel teveel van het goeie.

Outfit 2 bestaat opnieuw maar uit 3 verschillende kleuren. Anders wordt het, vind ik dan, al snel teveel. Ik vind dit een hele vrolijke, speelse outfit en iets wat ik dagelijks zou dragen.

En dan als laatste alweer outfit 3 dit is een andere outfit dan de andere twee, doordat het 'hoofd' stuk -in dit geval het jurkje- een neutrale kleur heeft. Met deze outfit wil ik laten zien hoe je je eigen 'kleurloze' kleding kan pimpen in een regenboog outfit.
Persoonlijk zou ik waarschijnlijk de roze oorbellen, het riempje en de hakken doen en de rest niet.

Ik hoop dat ik goed heb laten zien hoe je -bijvoorbeeld naar een schoolfeest- een regenboogthema kan 'supporten' zonder meteen met dit soort kleding aan de slag te hoefen gaan.

Welke outfit vond je het leukst? Mijne de tweede.
x MissesCassie

Reageer (3)

  • TrueNialler

    Outfit 1 is echt mooi <33

    1 decennium geleden
  • stupidOTP

    OMG i love them all
    xx
    Anna

    1 decennium geleden
  • kittypoeszz

    outfit 1 zou ik persoonlijk nemen ;)
    goed hoofdstukje btw
    xxx kittypoeszz

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen