Foto bij 61. || Rainbows || 16+

ben zojuit ontslagen omdat ik met bessen gooide.... kunnen jullie me opvrolijken?

luff mn pornverslaafdeheersbeestjes (H)

"Oh my....." kreunde ik met mijn ogen gesloten. Elk stukje huid dat Justin's lippen raakten, begon te tintelen. Zijn tong cirkelde rondjes net boven mijn geslachtsdeel. Het maakte me gestoord van de zenuwen. "Juuuuuuus..." kreunde ik van seksuele frustratie. Ik schrok op toen hij zijn lippen om mijn erectie sloot. Ik hapte naar adem en kreunde daarna enkel nog van genot. Oh mijn god serieus, zo goed had ik me nog nooit gevoelt. Met zijn tong draaide hij rondjes langs mijn eikel, en ik kon wel schreeuwen. Maar dat deed ik niet omdat ik wist dat de mensen in de kamer hiernaast, dan waarschijnlijk de politie zouden bellen omdat ze denken dat er hier iemand vermoord word. De warmte van zijn lippen verdween en ik keek meteen op. Was er iets mis? Justin keek me grijnzend aan. "Ogen open houden." beval hij me voor hij zich weer naar beneden boog. Oké, dit overleef ik echt niet. De warmte van zijn mond overspoelde me weer, en hem me te zien pijpen was... Niks dan opwindend. "Juuuustin..." kreunde ik en sloot voor slechts 2 seconden mijn ogen. Toen een rilling over mijn ruggengraat gleed en mijn hart harder ging dan de snelheid dat je op de snelweg mocht rijden, stopte Justin en kwam ik half in zijn mond, half op het bed klaar. "Niall?" vroeg Justin nadat hij het had doorgeslikt en zich naast me neer liet vallen. "Yes sir irresistible?" zei ik nog half uit hijgend en blikte zijn kant op. "Je bent geweldig, wist je dat?" glimlachte hij naar me. "Nee, nee dat wist ik niet..." zei ik en gaf hem nog een kus. Ik stond op van het bed. "Ik ga me douchen." zei ik en wou de kamer uitlopen. "Can I join?" ik kon de grijns in zijn stem horen. Ik draaide me naar hem om en glimlachte. "Sure." antwoordde ik en liep naar de badkamer.

Reageer (12)

  • RandomnessXx

    ONTSLAGEN OMDAT JE MET BESSEN GOOIDE?
    dat is echt het geniaalste dat ik ooit heb gehoord XD

    1 decennium geleden
  • Borderlines

    Wooooow niemand mag mijn Twin-Opperhoofd-Heersbeestje haar baantje ontnemen!!!! :8 WAAR IS DIE EX-BAAS VAN JE???? IK GA HEM EENS FLINK LATEN ZIEN HOE BOOS IK BEN ALS Co-Opperhoofd-HeersBeestje NIEMAND MAAR DAN OOK ECHT NIEMAND MAG ZO IETS DOEN MET JUUL!!!!!!! MIJN TWIN!!!

    Oke ik liet me ff gaan

    BTW jou story is gewoon (H)___(H)


    PS: lOVE YOU SO MUCH, I NEVER LET YOU GO NOW I FOUND YOU. #MUCHLOVE

    Stef (H) Juul = Forever Twin-Opperhoofd-HeersBeestjes-Maatjes

    Xx SeCuteBieber oftewel Co-Opperhoofd-Heerstbeestje

    1 decennium geleden
  • 4everNiall

    Wahtte heck?!:| Je bent ontslagen? Jeetje jullie mogen ook geen lol hebben. Ik had die hele mand op hem gekieperd! Wij heersbeestjes mogen ook lol hebben!
    Andere heersbeestjes: ATTACK!!! :Y)
    *Hum* Snel verder pleasee, I like it!(K)

    1 decennium geleden
  • BrokenCircle

    Je bent ontslagen omdat je met bessen gooide? Omg wat een kutbaas heb jij... Arme schat toch :(

    Weer een heel euhm hoe zeg je dat? Opwindend hoofdstukje HAHAHAHAHA NOOO dat klinkt verkeerde! :S

    1 decennium geleden
  • KIER_

    Verderr. <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen