Een maand waarin ik heel veel heb gedaan :)! Veel heb bekokstoofd, een hoop knopen heb door gehaakt en zo goed als geslaagd ben voor mijn opleiding (oh, en tussen aanhalingstekens betaalde columniste ben geworden!) mijn boek ben ik aan het afronden en aan het redigeren, een tijdrovend klusje en daar kan ik wel wat afleiding bij gebruiken... Ik heb alleen nog geen goede ideeen voor een vervolg op mijn Peter Pan verhaal, maar ik ga wel verder met mijn THG verhaal. Link; http://www.quizlet.nl/stories/83231/when-authority-speaks--the-hungergames-fanfiction/

Ik kan je verzekeren, dat dit zeker geen standaard FF is, zeker niet! Mijn The Hunger Games verhaal speelt zich af in Europa waar de spelen in opzichten aardig afwijken van de Spelen in Panem... Daarnaast heeft de President een kleinzoon die het niet helemaal met zijn plannen eens is... Maar dat lees je allemaal :'). Nemen jullie een abo en wil je een reactie achterlaten? Dat zou ik tof vinden!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • PluviophiIe

    Omg!
    Gefeliciteert dat je columniste bent =D
    En schrijf jij een boek?!
    OMG! Ik wil uhm lezen xD
    En ookal ken ik The hungergames niet ik zal je verhaal lezen =)
    ××Roww

    1 decennium geleden
  • Slughorn

    Ik ga zeker kijken:D

    1 decennium geleden
  • BrokenCircle

    Ik zal eens kijken :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen