Foto bij 044

Bedankt voor jullie reacties <3

"Ik...Wat? Alexis wat zeg je nou?" Emma kijkt me verbaasd aan.
"Nou, als je bij onze familie wilt horen word je niet vermoord. Ik geef je een kans om in leven te blijven. Als je de foute beslissing maakt word je afgemaakt. Net als alle anderen in deze kamer trouwens." Ik kijk even rond. Potter ziet lijkbleek en houdt zijn hand op zijn litteken. Misschien doet het weer pijn? Hermelien en Ron ondersteunen Harry terwijl ze boos in mijn richting kijken. En Emma, zij ziet er heel bang uit. Misschien moet ik haar maar even helpen in haar keuze.
"Ik beloof je Emma, er gaat je niets gebeuren als je bij ons woont." Plotseling komt Voldemort naar voren.
"Wat wordt het, Emma?" zegt hij kil. Hij houdt zijn toverstok al klaar om iedereen uit te schakelen die een foute beweging maakt. Toch heb ik hier een goed gevoel over, wie kiest er nu om vermoord te worden? Dan opent Emma haar mond.
"Ja," zegt ze heel stil. "Ja, ik ga met jullie mee." zegt ze nu een beetje luider. Iedereen in de kamer schrikt en dan gaat het heel snel. Iedereen in de kamer begint spreuken naar elkaar af te vuren. Voldemort pakt mijn hand vast en verschijnseld samen met mij naar ons veilige huisje. Het laatste wat ik zie is Zoé die Emma vastpakt om te verschijnselen. Stilletjes aan komen alle dooddoeners terug in de kamer. Toch zie ik pap bezorgd kijken. Wat is er mis? Ik kijk rond in de kamer en dan merk ik het ook. Waar zijn Zoé en Emma? Ik loop door heel de kamer maar vind ze niet. Wat is er gebeurt met hen? Voordat ik uit de kamer verschijnselde zag ik Zoé Emma vastpakken. Er moet iets mis gegaan zijn. Ik probeer terug te denken aan de laatste momenten in de kamer. Emma zegt ja. Iedereen schrikt en begint te vechten. Zoé pakt Emma vast. Maar Emma had ook haar toverstok vast, toch? Misschien meende ze het niet eens, dat ze bij onze familie wilde horen en heeft ze Zoé uitgeschakeld en gevangen genomen.

Reageer (1)

  • TeamNosh

    tsja, Wat heeft Emma gedaan?? WHAAAAA IK WIL HET WETEN!! xD

    Hihi snel verder dus maar weer

    Xoxo Roos(cool)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen