Foto bij Little Star 21

Ik zit in Frankrijk en daarom heb ik niet zo vaak geschreven. (Oké, gewoon helemaal nooit.) Hoe is jullie vakantie? (:

Met een zenuwachtig gevoel loopt ik onder de brug door en sta ik vastgelijmd als er een gedaante tien meter verderop staat. Wie het is kan ik helaas niet zien, dus loop ik erop af. Ik zet zachte stappen en hoop dat de gene zich niet omdraait. Als ik eenmaal bij de gedaante aangekomen ben zie ik hoe iemand met zijn rug naar mij toegekeerd staat en ik houd mijn adem in. ‘Hallo?’ piep ik en van schrik zet ik een stapje achteruit als Harry zich omdraait. Hij wrijft in zijn handen en kijkt mij met een scheve glimlach aan. Zwakjes glimlach ik terug, niet wetend wat ik moet doen. Als Harry een stap naar voren zet, zet ik weet een stap naar achter toe. Zijn ogen slaat hij neer en een zucht rolt erover zijn lippen. ‘Je hoeft niet meer bang te zijn,’ fluistert hij zachtjes en ik kauw op mijn wang. Zijn groene heldere ogen doorboren de mijne en ik knik bang. ‘Waarom moest ik komen?’ De bangheid is van mijn stem af te horen en hij likt over zijn droge lippen heen. ‘Ik wou vragen of je meegaat naar de Starbucks.’ Met gefronste wenkbrauwen kijk ik hem aan en sla ik mijn armen rond mijn middel. ‘Dingen uitleggen,’ fluistert hij zachtjes en een waterige glimlach komt erop zijn gezicht te staan. Nonchalant haal ik mijn schouders op en heb ik meteen spijt dat ik toestemming gaf. Door alleen maar mijn schouders op te halen heb ik al toestemming gegeven. Samen lopen we in de stilte naar de Starbucks toe en valt het mij op dat hij nog open is. Ik kom nooit in de Starbucks, want ik hou helemaal niet van koffie of dat zulk dingen. Het is helemaal stil als we binnen komen en glimlach een meisje vertrouwelijk naar ons als we binnenkomen. We nemen plek in een hoek en we hebben uitzicht op de straat, die verlicht word door de lantaarnpalen. Als we zitten kijkt Harry mij met doordringende ogen aan en voel ik mij ongemakkelijk. ‘Wat wil je?’ Met mijn nagels tik ik op de tafel wat hard door de Starbucks heen galmt. Ik schud mijn hoofd en vragend staart hij mij aan. ‘Ik hoef niks, maar bedankt.’ Hij mompelt wat en staat daarna toch op om wat te bestellen. Wanneer hij terug komt met een muffin en een beker met iets erin, zo te zien koffie, grinnikt hij. Ik reageer er maar niet op en richt mijn blik op de muffin die voor hem staan. ‘Waarom wil je dingen uitleggen?’ Hij stopt met grinniken en zijn kleur trekt weg uit zijn lichaam. Zijn gezicht is wit en hij frunnikt aan de muffin die hevig kruimelt.

Reageer (10)

  • Semantiek

    mijn vakantie was echt leuk! frankrijk ergens boven spanje, uur van atlantische zee (mega hoge golven) vandaan. camping was niet heel erg spectaculair ofzo maa recht superleuke mensen, heel veel NL'ers. 6x naar strand geweest, dagje spanje en wat marktjes. max. temperatuur was 44 graden!!! maar was gwoon echt leuk!

    1 decennium geleden
  • freakdirection

    Te rare vakantie kan niet uitleggen!

    1 decennium geleden
  • jais_lane

    In Nederland, naar kermis enz. Wel leuk! Jij? Ik heb kudo en abo gegeven, cuz your story is Awesome. <3. Het was toch niet Louis, zoals ik had verwacht. Hmm... nu verder wachten op nieuw hoofdstuk ben benieuwd. xxx

    1 decennium geleden
  • xLove1Dxx

    Ik ben Italië en het is hier super warm! Maar wel leuk:)
    Snel verder!

    1 decennium geleden
  • Spongebobb

    Mon vakantie is leuk, gewoon met friends afspreken! (:
    Spannendd! Snel verderr!
    Xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen