Foto bij cupcake 'kleding'

Door MissesCassie

Als ik denk aan cupcakes in kleding verwerken denk ik onmiddellijk an de kleur roze, vrouwelijke dingen, rokjes en sieraden.
Ik zal drie outfits samenstellen, twee voor overdag en eentje voor 's avonds.

Outfit 1 is voor mij een hele draagbare look. Het rokje, en de roze accenten doen mij aan cupcakes denken (De vorm van het rokje is -in mijn wereld- een omgekeerd cupcake vormpje) en voor de rest vind ik het gewoon een schattige outfit.

Outfit 2 is voor mij ook een draagbare look. Niet om in naar school te gaan, maar meer voor een toch wat deftigere gelegenheid. Of als je er gewoon zin in hebt, want dat kan ook natuurlijk =D
Het rokje van de jurk heeft overnieuw de 'omgekeerde cupcakevorm' vorm en voor de rest zijn het allemaal zachte kleuren, die mij aan cupcakes doen denken.

En last but not least Outfit 3. Outfit drie is een outfit met donkere kleuren. Dat vind ik zelf het mooiste in een avondlook, wel zit er -opniew- de cupcakevormpjes vorm in en in de outfit zitten meerdere strikjes verborgen, iets wat mij ook heel erg doet denken aan cupcakes.

Ik heb geprobeerd de looks zo draagbaar mogelijk te houden, maar toch het gevoel van cupcakes te geven. Mijn persoonlijke favoriete outfit is outfit 1.
Welke vindt jij het leukst?

Reageer (1)

  • TrueNialler

    Outfit 2 vind ik echt heel mooi.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen