**Jack's pov ***

Als ik terug thuis ben zit er een kwade Matt me op te wachten. "Matt, alsjeblieft, wees niet boos. Het is mijn fout. Ik ben gisteren in slaap gevallen bij Jamie. Ik beloof je dat het nooit meer zal gebeuren." begin ik meteen. "Jack, het maakt me echt niet uit. Sinds je die dokters hebt leren kennen lijkt het alsof je altijd maar met je hoofd in de wolken loopt." reageert Matt. "Straks ga je me nog zeggen dat het Jamie har fout is." ga ik meteen in de tegenaanval. "Niet meteen, maar het kan wel. Zelfs na Lily was je er beter bij met je hoofd dan nu. Ik, en eigenlijk iedereen, stelt er zich vragen bij." antwoordt hij boos. "Het gebeurde één keer. Ik beloof je dat het geen tweede keer zal gebeuren." beloof ik hem nog maar eens. "Misschien Ishtar maar beter dat je Jamie voor een tijdje niet meer ziet.... Totdat je er weer met je hoofd bij bent." besluit Matt. "Ik hoop dat je me voor de gek houdt want dat kan je echt niet menen. Ik heb haar nodig en zij heeft mij nodig." probeer ik hem duidelijk te maken. "Het spijt me Jack, maar ik ben nog nooit zomerend geweest." hoofdschuddend loop ik naar mijn kamer. Dit kan hij echt niet menen. Wat als ze me nodig heeft en me belt? Moet ik dan gewoon niet opnemen, doen alsof er niets gebeurt? En voor Hoelang moet dat dan? Ik ben nog steeds mezelf, maar blijkbaar niet voor de anderen. Wanneer gaan zij me weer normaal vinden?

***Jamie's pov ***
Het is zowat een maand geleden dat ik nog iets hoorde van Jack. Normaal stuurt hij nog wel eens een random sms'je, maar in die maand kreeg ik helemaal niets. Het lijkt wel alsof hij van de wereld verdwenen is. Ik besluit hem maar gewoon eens te bellen om te horen of allesin orde is... Voicemail.... Zou hij een. Concert geven? Of misschien een interview? Ach, hij zal me straks wel terugbellen.

Een week later heb ik nog steeds niets gehoord van Jack. Dat is niet normaal, normaal had hij al lang gebeld. Ik besluit hem nog maar eens te bellen.... Alweer voicemail. Zou ik dan iets verkeerd gezegd of gedaan hebben?

als hij nog een week latere nog steeds van zich liet horen, krijg ik de neiging om op internet te gaan. Misschien heb ik iets gemist. Misschien zijn ze in Europa of ligt hij in het ziekenhuis. Misschien heb ik iets over het hoofd gezien! Maar al gauw blijkt dat ze niet in Europa zijn, dat Jack niets voor heeft en dat ze de afgelopen weken geen concerten hadden. Wat is er toch met Jack Bassam Barakat aan de hand?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen