May ontweek Zayns hand die langs haar wang streek. ‘Niet doen.’
‘Wat is er? Je bent de hele tijd al zo stil en terughoudend,’zei Zayn. May hoorde lichtelijk een irritatie in zijn stem en wist dat hij gefrustreerd was door haar humeur.
‘Oh kom op, Zayn. Doe niet alsof je het zelf niet weet.’Ze beet op haar onderlip voor ze verder ging. ‘Ik wil niet dat je met mij om gaat uit medelijden. Ik wil niet dat aanhankelijke meisje zijn die thuis op jou zit te wachten, terwijl jij de tijd van jouw leven hebt in de rest van de wereld. Ik wil niet dat ik jou tegenhoud omdat je altijd voor mij moet zorgen als we gewoon een middag samen zijn. Ik wil een normaal meisje zijn, die jouw wereld ook kan beleven en jou beter kan steunen. Ik ben alleen maar een brok aan jouw been.’ May gromde de woorden en zuchtte.
Waarom was ze toch altijd zo eerlijk tegen Zayn over haar gevoelens? Het leek soms net alsof hij dat met zijn stille krachten uit haar wist te trekken. Alsof ze wist dat ze voor hem niet hoefde te doen alsof, omdat hij het toch wel zou raden.
Opnieuw voelde May Zayn zijn handen haar gezicht vastpakken. Voorzichtig en lief hield hij haar hoofd vast. May glimlachte niet, maar wendde haar gezicht af.
‘Hou hier mee op, May. Dit is onzin. Wordt nu niet onzeker over jezelf. Je mag dan denken dat jij een achterstand hebt in vergelijking met al die andere meiden die ik voor het uitkiezen heb, maar dat is niet waar. Jij bent een volwaardig mens en een geweldig persoon. Je bent geen blok aan mijn been, maar mijn beste vriendin en een belangrijk deel van mijn leven geworden. Ook al was jij niet blind en we hadden elkaar ontmoet, dan had ik jou alsnog willen leren kennen.’ Zayns duimen streken over May’s wang, waarbij er kleine stroomschokjes door haar lichaam schoten van genot. ‘We zullen nooit weten hoe het was geweest als de sterren anders stonden, maar dit is hoe het is. Jij bent wie jij bent en je bent bijzonder, May. Ik heb een druk leven en over twee weken zullen we weer volop moeten werken. Maar dat betekent niet dat ik jou niet meer aan mijn zijde wil. Jij maakt nu deel uit van het grote team dat ons en mij ondersteunt.’ May wilde haar hoofd wat laten hangen, maar Zayn tilde hem op. Alsof hij haar in haar ogen zou kunnen kijken en zij hem zou zien. En ze zag hem, doordat haar lichaam met de volle honderd procent reageerde op alles dat ze voelde van Zayn.
‘Is dat een deal? Dat jij niet onzeker bent, maar jouw prachtige zelf bent en aan mijn zijde staat?’
May slikte en knikte voorzichtig. Zayn sloeg zijn sterke armen om haar heen zodat ze haar kin tegen zijn borst kon laten rusten, waarop Zayn een zachte kus op haar voorhoofd gaf.

©AAH

Oneindig bedankt voor de lovende reacties!

Reageer (8)

  • RandomnessXx

    Een Nova is een soort ster dacht ik...

    1 decennium geleden
  • MCourtois

    A Nova's Glow ; wat betekent dat eigenlijk? Ik blijf maar denken dat ik het een prachtige titel vind, zonder dat ik eigenlijk de betekenis weet.. Een gloed (a glow) maar voor wat staat Nova's? :')
    Gosh, ik kan er niet bij hoe iemand zó mooi kan schrijven.. Je moet er iets mee doen!

    1 decennium geleden
  • nightqueen

    prachtig beschreven, je hebt echt talent!

    1 decennium geleden
  • TeamNosh

    Omg dit is zo lief, had ik maar een jongen die zo over mij dacht xD

    Ik ben gewoon verliefd op dit verhaaltje maar stiekem ben ik dat op alle verhalen die ik lees xD

    Snel verder met dit verhaal want ik kan niet zo lang zonder mijn nieuwe liefde xD

    Xoxox Roos (cool)

    1 decennium geleden
  • pindacheese

    Wauw..

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen