Foto bij 173. Knotsen.

Niet veel later ging iedereen weer weg uit de kleedkamer. De competitie zou terug gaan beginnen en ik nam mijn knotsen om al enkele trucje te oefenen in de kleedkamer. Zenuwachtig stond ik te trippelen in de kleedkamer. Plots was het veel sneller aan mij dan ik had verwacht. We waren al wat aan de late kant en we moesten lopen om op tijd in de gang klaar te staan. Anna was al bezig met haar routine en mijn hart klopte weer in mijn keel. Ik had heel de tijd zenuwen om terug op te komen. Bang dat ik zou gaan falen. Ik mocht echt geen enkele keer mijn knots laten vallen. Ik blies in mijn handen en Anna eindigde. Het was weer aan mij.

Ik moest even wachten tot wanneer Anna haar punten had gekregen. Het duurde even en ik hoorde de mensen in het publiek Anna en mijn naam door elkaar schreeuwen. Dit bezorgde me even nog meer stress maar meer tijd om hierover na te denken kreeg ik niet. “Clubs, Maaike Van Eeghem, German Federation.” Klonk er door de speakers. Ik zuchtte diep en wandelde trots op de mat. Ik ging klaar staan en al snel begon te begintoon.

Het applaus steeg als ik in mijn eindpositie zat. Ik kreeg kippenvel van dit moment. Ik keek in de richting waar Bill zat en hij stond recht te roepen en te applaudisseren. Mijn glimlach werd alleen nog maar groter toen ik dat zag. Ik groette af en wandelde richting de ‘Kiss and Cry corner’ waar Katreeya al op me zat te wachten. We gingen zitten en bekeken op het grote scherm de slow motion beelden van mijn routine. De camera kwam terug op ons gericht en weer zwaaide ik ernaar met een grote glimlach. Ik wachtte op mijn punten in spanning. Zou ik misschien terug één van de hoogste scores hebben? Ik moest even wachten voor ik ze kreeg en toen verschenen ze eindelijk. 18.950! Dat was meer dan de vorige twee routines. Om de één of andere reden vond ik het ongeloofwaardig en moest ik me inhouden van lachen. Ik moest wel mijn laatste routine enorm verpesten om geen podiumplaats meer te krijgen. Ongeloofwaardig liep ik af terug naar de kleedkamer om mijn laatste routine voor te bereiden en mijn turnpak aan te doen die ik van Friedolien en Bill had gekregen.

Reageer (3)

  • FallingFaith

    snel verder please!(Y)(Y)(Y)

    1 decennium geleden
  • KiliXxEagle

    NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIICE! Ze gaat dit keihard winnen. Muahaha.

    *ik val in herhaling, sorry daarvoor, maar ik weet het gewoon zeker. :Y)*

    snel weiter bitte! <33(baby)(flower)

    1 decennium geleden
  • AlreadyGone

    Super!
    Snel verder!
    x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen