Foto bij ~8-good plan worked out

oooh een geheimpjeeeee :O wat voor 0.O LEES MAAR MUAHaHAHAHHAAAAAAAA

als ze allemaal van het schip af zijn rennen Jack en de crew naar me toe. als ik hoor dat mijn vader huilend zegt dat hij me kwijt is probeer ik op mijn rug te gaan liggen en te zeggen dat ik niet dood ben. 'mister turner! help me met mijn dochter naar haar hut te brengen!' als Will vraagt waarom ik dat deed legde ik het uit: 'ik wist dat hij Jack altijd dwars wil zitten dus als hij denkt dat hij zijn dochter heeft gedood is dat de ultieme wraak voor hem... dus toen een van zijn mannen mijn zij open sneed deed is alsof hij me vermoord had zodat hij weg zal gaan.'
'Help jij haar even met haar wond mister Turner?' zegt Jack als hij net de deur uit loopt. 'tuurlijk.' antwoord hij en scheurt mijn korset open. hij pakt een grote lap stof en zegt dat ik mijn armen omhoog moest doen.
ik voel me nu vrij ongemakkelijk. ik zit in mijn hemd vlak voor de jonge man waar ik van hou. 'als het pijn doet moet je het zeggen oke?' vraagt hij lief. 'oke.' zeg ik.
het steekt als de hel maar ik wil niet overkomen als een zacht ei dus zeg ik niets en bijt op mijn lip.

als mijn wond verbonden is gaf Will me een zilveren ring met de jolly roger erop. 'hij is al een paar generaties in mijn familie... mijn opa gaf hem aan mijn oma en zij gaf hem aan mijn vader. hij gaf hem weer aan mijn moeder die hem weer aan mij gaf vlak voor ze stierf. ze zei dat ik hem aan iemand moest geven waar ik van hield.' zegt hij en geeft me een knip oog. ik doe de ring om en kijk ernaar. ik besluit maar om in slaap te vallen om de niet meer aan de pijn te hoeven denken.

Reageer (2)

  • xDaniqueNMx

    Yeahhh (yeah) ze leeft nog :) Stomme Barbossa ook...
    agja
    VERDERRRRRRRRR!! :D!! (A)

    1 decennium geleden
  • dineniel

    oooooooooh gelukkig ze is niet dood
    e pak van me hart
    goed plan van haar(Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen